Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta. Secretul, dezvăluit de Mihai Voropchievici

Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta. Secretul, dezvăluit de Mihai Voropchievici
Cum sa te imbraci ca sa atragi banii

Mihai Voropchievici, celebrul numerolog, a spus în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum trebuie să te îmbraci ca să atragi banii în viața ta.

Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage banii în viața ta

Se pare că există o fuziune între culorile hainelor și mental.

”Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine.

Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru.

Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv.

Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.

Dar, eu spun – ca o completare – mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a spus Mihai Voropchievici la ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Trucuri ca să atragi banii în viața ta

Anul 2021 este Anul Bivolului de Metal în filosofia chineză, iar asta înseamnă puterea de a atrage prosperitatea în viața ta. Tot la emisiunea „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a spus că este bine ca toată lumea să știe că nu este idicat să te folosești de banii pe care îi găsești:

„Când găsești un ban pe jos, ia-l, că ăla e norocul tău. Dacă l-am găsit oriunde, în afară de intersecție, e bine să-l luăm și să-l punem în portofel și să nu-l cheltuim. Rămâne ca un talisman.”, a spus Lidia Fecioru.

De asemenea, pentru a atrage banii în viața ta poți să lași bacșiș oriunde. Poți face o donație. Așa vei fi răsplătit apoi financiar, întrucât totul se întoarce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI