07 feb. 2021 | 15:34

Cum trăiește Monica Tatoiu la 64 de ani. Din ce face bani mulți

Monden
Cum trăiește Monica Tatoiu la 64 de ani. Din ce face bani mulți
Cum trăiește Monica Tatoiu la 64 de ani

Monica Tatoiu trăiește o viața ca în povești, la cei 64 de ani. Femeia de afaceri călătorește și își petrece timpul așa cum își dorește, fără să fie nevoită să se gândească la ziua de mâine, în ceea ce privește situația financiară.

Monica Tatoiu, viață de lux la 64 de ani

Monica Tatoiu, spre deosebire de majoritatea pensionarilor din România, nu duce deloc o viață grea. Femeia de afaceri este căsătorită cu Victor de 39 de ani, cel care i-a devenit soț în 1988. Vedeta nu are deloc timp să se plictisească, iar asta pentru că își permite orice lux pe care și l-ar putea dori.

Monica Tatoiu a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Click! că muncește de 16 ani. Se mândrește cu o pensie mare, iar asta pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Acum, vedeta oferă meditații online, lucrează la o carte, iar în timpul liber merge la poligon la trageri.

„Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Împreună cu soțul ei, Monica Tatoiu are diverse activități, de la vacanțe în fac scuba diving sau diverse sporturi acvatice, până la hobby-uri precum trasul cu arma în poligon. Cei doi sunt împreună de aproape patru decenii. Nu s-au plictisit încă unul de celălalt și se bucură în fiecare zi de dragostea și respectul pe care și le arată reciproc.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a marturisit Monica Tatoiu.

„Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a mai adaugat ea.

Sfatul Monicăi Tatoiu pentru un mariaj de lungă durată

Monica Tatoiu este la al treilea mariaj. Primele două nu s-au sfârșit cu bine, iar acum, la 39 de ani de la ultima căsnicie, vedeta spune că este important să faci compromisuri.

„Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat „în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță!”, a mai spus vedeta în același interviu.

În plus, Monica Tatoiu îi sfătuiește pe toți tinerii care vor să își unească destinele, să nu se grăbească nici cu mariajul nici cu copiii. Un alt aspect important, spune vedeta, este mama partenerului, care este ca o oglindă spre viitor.

„Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”, a mai spus ea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro