Cum trăiește astăzi soțul Mădălinei Manole. Petru Mircea și-a refăcut viața alături de altă femeie

de: Andrei Simion
22 03. 2020

La mai bine de 10 ani de dispariția Mădălinei Manole, fostul soț, Petru Mircea încearcă să-și refacă viața și să aibe grijă de fiul Mădălinei și al său, Mircea Petru jr, în vârstă de 11 ani, iar războiul dintre Petru Mircea și familia artistei s-a întins pe o lungă perioadă de timp.

Cum trăiește astăzi soțul Mădălinei Manole

Petru Mircea a încercat să treacă peste episodul dispariției Mădălinei Manole, dar cu greu, fiind acuzat de familia artistei de multe lucruri, fapt ce a făcut subiect al multor articole de presă, imediat după deces, și nu numai. Acum, alături de băiețel, în vârstă de 11 ani, se pare că și-a găsit o altă mare iubire. Se știe că o cheamă Geanina și că, domnișoara cu care a fost văzut zilele acestea la cumpărături, se bucură de o bună reputaţie în branşa muzicii populare.

Petru Mircea și-a refăcut viața alături de altă femeie

Relația celor doi, conform zvonurilor, ar fi început în 2015, când cei doi se întâlneau deseori pe linie profesională, la evenimente concertistice mari. Ca și acum, pe vremea aceea Mircea Petru, în calitate de inginer de sunet şi director muzical al evenimentelor, iar bruneta, ca artistă, având diverse colaborări. La un moment dat Petru senior a povestit că nici unul dintre cei doi nu a anticipat că vor ajunge la o relaţie serioasă.

Cum trăiește astăzi soțul Mădălinei Manole. Petru Mircea și-a refăcut viața alături de altă femeie

Apropiați ai cuplului vorbesc și despre faptul că Geanina nutreşte sentimente absolute sincere faţă de fiul lui, Petru jr . Aceleași surse spun că are o relaţie de prietenie incredibilă cu iubita tatălui său. Apropiaţii spun că Geanina se implică serios în educaţia puştiului de 11 ani, ajutăndu-l cu pregătirea şi proiectele pentru şcoală şi încearcă să-i impună principii de viaţă sănătoase, spre satisfacţia şi bucuria tatălui său, care, în toţi aceşti ani, a realizat că micuţului i-a lipsit o mamă.

Reamintim că Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere, constatându-se prin certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan.