Cum și-a pozat Andreea Mantea copilul, în noaptea de Moș Nicolae. ”Nu a fost cuminte!”

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit cum s-au pregătit ea și fiul său pentru de Moș Nicolae. Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a făcut publice câteva imagini considerate cât se poate de amuzante, de către prietenii săi virtuali. Andreea Mantea l-a surprins pe David, băiețelul ei și al lui Cristian Mitrea, în ajunul acestei sărbători așteptată cu sufletul la gură de către copii, în fiecare an.

Cum și-a pozat Andreea Mantea copilul, în noaptea de Moș Nicolae. ”Nu a fost cuminte!”

Cum și-a pozat Andreea Mantea copilul, în noaptea de Moș Nicolae. ”Nu a fost cuminte!”
Andreea Mantea a dezvăluit că David, fiul său, i-a mărturisit că nu a fost cuminte, chiar înainte de Moș Nicolae

Băiețelul Andreei Mantea a crescut cu mult față de cum și-l aminteau fanii vedetei. David i-a oferit mamei sale celebre, dar și internauților care au aflat întreaga poveste, o reală surpriză, când i-a recunoscut vedetei că în acest an a fost cuminte. Din acest motiv, copilul i-a oferit câteva replici foarte sincere prezentatoarei TV, spunându-i totul în mod direct. Momentul a coincis cu cel în care toți copiii și-au lustruit ghetuțele înainte de a merge la somn, în ajunul sărbătorii de Moș Nicolae.

„Emoționat pentru ziua de mâine! Îi este teamă că o să primească o nuielușă! Măcar recunoaște că nu a fost cuminte”, a fost mesajul postat de Andreea Mantea și care a însoțit imaginile de pe Instagram.

Mulți dintre fanii de pe rețeua socială au întrebat-o pe vedetă ce fel de pozne obișnuiește să facă David și dacă e într-adevăr atât de grav încât să fi primit o nuielușă în locul dulciurilor și cadourilor. Postarea vedetei a stârnit amuzamentul internauților, mai ales din partea celor care au acasă copii cu o vârstă asemănătoare lui David, și înteleg perfect o astfel de situație. Mămica Andreea  Mantea a primit la schimb tot soiul de replici, sub formă de comentarii, lăsate de fanii din mediul virtual. „Se iartă toate relele făcute, că a recunoscut”, i-a transmis un fan vedetei de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI