Cum se simte Simona Halep înainte de Wimbledon 2022. Românca a abandonat la Bad Homburg din cauza unei probleme la gât

Cum se simte Simona Halep înainte de Wimbledon 2022. Românca a abandonat la Bad Homburg din cauza unei probleme la gât
Simona Halep e optimistă înainte de startul turneului de la Wimbledon, pe care l-a câștigat în 2019

Cum se simte Simona Halep înainte de Wimbledon 2022. Fostul lider mondial va juca meciul din primul tur, marți contra cehoaicei Karolina Muchova (82 WTA). Vineri, însă, românca s-a retras înaintea semifinalei de la Bad Homburg, pe care trebuia s-o joace contra canadiencei Bianca Andreescu. Simona Halep a acuzat o problemă la gât și a dat ultimele detalii despre starea sa de sănătate.

Cum se simte Simona Halep înainte de Wimbledon 2022

Cum se simte Simona Halep înainte de Wimbledon 2022. Fostul lider mondial s-a retras înaintea semifinalei de la Bad Homburg, pe care trebuia s-o joace, vinerea trecută, contra canadiencei Bianca Andreescu. Actualul număr 18 mondial a acuzat o problemă la gât.

„Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi, înainte de meciul din semifinale. Însă din păcate m-am trezit dimineaţa cu gâtul înţepenit şi acest lucru nu îmi permite să joc la nivelul cel mai bun al meu.

M-am simţit foarte bine, aici, la Bad Homburg, mi-a plăcut mult să joc aici. Aş vrea să le mulţumesc organizatorilor turneului pentru unul dintre cele mai bine evenimente la care am fost vreodată.

M-am simţit ca acasă şi în cele mai bune condiţii pentru a performa. Să văd un teren central cu tribunele pline tot timpul este ceva unic şi publicul este extrem de respectuos şi a fost fantastic cu mine”, a explicat Simona Halep într-o postare pe contul de Instagram.

Românca a abandonat la Bad Homburg din cauza unei probleme la gât

Între timp, Simona Halep s-a declarat nerăbdătoare să joace meciul din primul tur de la Wimbledon. Ea o va întâlni, marți, pe cehoaica Karolina Muchova (82 WTA). Soția lui Toni Iuruc a dezvăluit că s-a recuperat total după problema avută la Bad Hombrug

„Mă simt mai bine de la zi la zi. Sunt sănătoasă. Acum mi-am revenit în doua zile. A fost suficient pentru mă recupera complet la gât.

Mă simt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă. Dar pe iarbă nu se știe niciodată. Așa că aștept cu nerăbdare fiecare zi în care exersez aici pentru a intra în formă, pentru a avea acea senzație de teren. Acum am o legătură aparte cu suprafața, pentru că în 2019 am jucat foarte bine. Deci am amintiri grozave. Am impresia că pot juca bine pe iarbă, dar nu se știe niciodată. Așa că o să iau fiecare zi în parte.

Deja aştept cu nerăbdare primul meci. Va fi, sperăm, unul bun. Va fi o primă rundă foarte grea. Știu că Muchova joacă foarte bine. O cunosc foarte bine. Va fi o mare provocare”, a spus Halep, conform wimbledon.com.

Pentru prezența în turul 1, Halep și-a asigurat deja un cec de 58.407 de euro, competiția având premii totale de 47 de milioane de euro. Dacă va trece de Muchova, românca o poate întâlni în turul 2 pe belgianca Kirsten Flipkens (62 WTA).

Sursa foto: Twitter/Wimbledon