Cum se răzbună o clujeancă pe iubitul ei: îi lasă un mesaj scris cu un cui pe mașina de lux

Cum se răzbună o clujeancă pe iubitul ei: îi lasă un mesaj scris cu un cui pe mașina de lux
Mașina a fost fotografiată de un martor care susține că a văzut și femeia în acțiune. Fotografiile au ajuns apoi pe grupul de Facebook „Info Trafic jud Cluj”. Foto: facebook

De un cui. De atât a avut nevoie o clujeancă revoltată ce pare să fie în spatele unei „opere” care a devenit virală în ultimele zile pe rețelele  sociale.

O mașină înmatriculată în Cluj a fost descoperită gata inscripționată cu un mesaj deloc drăgăstos. Vehiculul era zgrâriat pe ușile de pe partea stângă iar autoarea a folosit, cel mai probabil, un cui pentru a-și duce la bun sfârșit operațiunea.

Deși nu e foarte clar care au fost motivele pentru care femeia și-a vărsat năduful pe mașină, un clujean a observat-o în acțiune și le-a dat de veste tuturor pe grupul de Facebook numit „Info Trafic jud. Cluj”,unde a publicat și fotografiile pe care le-a făcut cu… dovada.

„A cui este maşina ? În urmă cu câteva minute o fată ţi-a lăsat un mesaj pe maşină şi a fugit.”

masina zgariata cluj
Mesajul publicat pe facebook de martor.

Fotografiile publicate pe Facebook au devenit în scurt timp virale. De ironii nu au scăpat nici femeia, dar nici proprietarul mașinii, proaspăt pricopsit cu o „etichetă” pe autoturismul de lux.

Teoretic, femeia riscă să fie cercetată pentru distrugere, dar, deocamdată nimeni nu a depus plângere la poliția clujeană pentru a reclama incidentul.

Fotografiile cu mesajul scrijelit de femeia nervoasă pe mașina clujeanului au devenit virale pe rețelele sociale.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI