Cum se înțelege Iuliana Luciu cu sora ei, Nicoleta, după mutarea la Miercurea Ciuc: ‘Pe nepoți îi văd pe video’

de: Iulia Statie
23 09. 2021

Surorile Luciu sunt nevoite să facă eforturi mari pentru a păstra o relație cât se poate de apropiată. Nicoleta s-a mutat la Miercurea Ciuc pentru a se dedica familiei, în timp ce Iuliana a rămas în București, așa că distanța le desparte.

Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu sora ei, Nicoleta. Cum se înțeleg cele două

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei din showbiz și s-a mutat alături de familie la Miercurea Ciuc. Fosta Miss România a preferat să nu mai apară în lumina reflectoarelor în ultimii ani, dar relația ei cu Iuliana nu a avut de suferit, cele două înțelegându-se mai bine ca niciodată.

Bruneta vine la București pentru a rezolva diverse treburi sau probleme, iar atunci se întâlnește și cu sora ei. Distanța nu le-a afectat pe cele două, mai ales pentru că ele vorbesc la telefon ori de câte ori au ocazia, iar Iuliana își vede nepoții pe video.

„Vorbesc des cu Nicoleta la telefon, dar ne și vedem, când vine în București. Gelozii e mult spus, dar ea era sora mai mare și voiam să ies cu ea, mă supăram că nu mă lua. Pe nepoți îi văd pe video.”, a povestit Iuliana Luciu.

Nicoleta Luciu, totul despre întoarcerea pe micile ecrane

Nicoleta Luciu a fost extrem de apreciată de români, majoritatea fiind vrăjiți de frumusețea ei. Totuși, vedeta nu își dorește să se mai întoarcă pe micile ecrane, mai ales pentru că a refuzat toate ofertele primite de-a lungul timpului.

În același timp, chiar dacă anumite proiecte îi fac cu ochiul, cum ar fi Asia Express, bruneta nu își dorește să stea mult timp departe de micuții ei.

„Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…

Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate.

Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.”, ne-a spus, în exclusivitate, Nicoleta Luciu.