Cum se înțeleg părinții Cleopatrei și ai lui Edward Sanda. S-a aflat abia după nunta celor doi

de: Anca Lupescu
24 08. 2021

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit civil și religios de curând. Cei doi au ales pentru nuntă ținute modeste, marcând momentul prin simplitate.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cununie religioasă cu binecuvântarea părinților

Și-au sărbătorit iubirea alături de părinți și toți cei dragi.  Chiar dacă are doar 18 ani, Cleopatra Stratan știe ce vrea, așa că părinții ei și apropiații au susținut-o când a venit vorba despre căsătorie.

Evenimentul religios a avut loc la Chișinău, unde a fost prezentă doar familia. Părinții Cleopatrei și părinții lui Edward Sanda au fost prezenți la slujbă. Mai mult, și surioara de 3 ani a artistului a participat la acest moment.

Se pare că părinții celor doi tineri însurăței se înțeleg de minune. Atât părinții Cleopatrei, cât și părinâii lui Edward îi susțin pe cei doi în drumul lor spre viață, care a început cu o decizie importantă.

Cei doi artiști au imortalizat momentul cununiei religioase alături de părinții lor și de sora artistului, care are doar 3 anișori.

Cum a apărut mama Cleopatrei în fotografii

În fotografia din biserică apare și soția lui Pavel Stratan, Rodica, ea fiind o apariție foarte rară la evenimente sau în presă.

Cleopatra explica faptul că mamei sale nu îi place să apară în public și să fie în lumina reflectoarelor.

„Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama”, a spus cântăreața.

Părinții lui Edward Sanda sunt alături de fiul lor în vârstă de 23 de ani. Ei trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar ca dovadă, cei doi i-au dăruit lui Edward o surioară în urmă cu trei ani. Micuța se numește Elizabeth și este răsfățata familiei.

Unde vor merge tinerii însurăței în luna de miere

Atât cununia civilă, petrecerea de după, cât și cununia religioasă au ieșit bine, iar cei doi au ținut să mulțumească tuturor celor prezenți.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit.

Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă.

Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Tinerii însurăței vor să meargă în luna de miere în Sardinia, o insulă din Marea Mediterană aflat între Penisnsula Italică, coasta sudică a Franței și coasta Tunisiei.