24 ian. 2020 | 17:19

Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Bine că seamănă cu tine!”

Știri generale
Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Bine că seamănă cu tine!”
Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Bine că seamănă cu tine!”

Victor Slav și fiica sa se distrează de minune ori de câte ori sunt împreună. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu ratează ocazia de a petrece timp de calitate cu micuța, iar fanii sunt în delir ori de câte ori face o postare în acest sens, pe conturile de socializare.

Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Victor Slav și micuța Sofia Natalia sunt protagoniștii unor momente absolut adorabile pe contul de Instagram. Cei doi par că se distrează de minune împreună. ”Mâncă-mă tati!!” este mesajul pe contul de socializare care a strâns mii de like-uri în doar patru ore de la postare.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară: ”Frumosi amândoi! Așa tata, așa fiica!!! Má bucur ca seamana cu tine! Sper sa te ia de model în viată, un om modest, simplu, cu principii și valori!!!” sau ”Bine că seamănă cu tati ????”.

Fiica Biancăi Drăgușanu este momentan în grija mamei vedetei, ocupată fiind cu afacerile. Victor Slav își vede fiica o dată la două sau la trei spătămâni, așa cum declara într-un interviu, în 2019, potrivit Viva.ro.

De câte ori își vede Victor Slav fiica

”A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări”, declara anul trecut Victor Slav.

De asemenea, Victor Slav spune că venirea fetiței pe lume i-a schimbat total viața.

„În momentul când a venit pe lume, s-a oprit totul în loc și s-au repoziționat toate prioritățile. Treci pe locul doi. Dacă îmi doream să plec în Tibet, acum, dacă nu era Sofia, îmi făceam bagajul și plecam. Acum, mă gândesc întâi la ea. Mi-a demonstrat ce contează cu adevărat, ce este important în viață. Cât de important este ceea ce rămâne în urma ta. Sunt multe lucruri pe care le poți învăța când ai un copil”, a spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pentru revista Avantaje.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro