Cum se comportă acum, de fapt, Meghan Markle, față de trecut. Soția lui Harry, dată de gol chiar de o prietenă

de: Luiza Moldovan
19 03. 2020

Un interviu surprinzător despre relația dintre două prietene, Meghan Markle (38 de ani) și Janina Gavankar (39 de ani), pentru Entertainment Tonight s-a petrecut recent, la premiera din Los Angeles (California), cu jurnalista Nischelle Turner.

Fundația pe care se ridică prietenia lor: distanța

Janina Gavankar a povestit despre Meghan Markle în termeni cu adevărat neașteptați pentru oricine. Actrița spune, cu umor, că nu apropierea a fost fundația prieteniei lor, ci distanța. „Ne-am cunoscut în urmă cu 16 ani și de-atunci suntem despărțite„, a spus actrița, adăugând că prietenia lor „supraviețuiește pe FaceTime, indiferent de locul în care ne aflăm„.

Janina Gavankar a fost autorul fotografiei de Crăciun a familiei Harry, Meghan și Archie de anul trecut. Întrebată dacă o să s-o mai facă și anul ăsta, actrița a răspuns: „Dacă nu o voi face eu, cineva o va face”.

Prietenia bazată pe distanță e cea mai trendy chestie, mai ales în contextul distanțării sociale de acum

„Este grozavă, nu s-a schimbat”

Janina Gavankar nu e la primul interviu acordat unei entități media pe tema prieteniei sale cu Meghan Markle. Luna trecută, ea a stat de vorbă cu Lauren Zima, cu ocazia premiilor Grammy. Interviul a avut loc la scurtă vreme după anunțul celor doi că se separă de familia regală. „Sunt recunoscătoare pentru toți cei care arată susținere”, a spus atunci actrița. „Nimic nu s-a schimbat. Este grozavă și întotdeauna a fost așa”, a spus prietena lui Meghan

Despre pelicula The Way Back se știe că-l are ca protagonist pe Ben Affleck. A fost deja lansată pe 6 martie în cinematografele americane. Filmul este despre experiențele unui fost jucător de basket care a refuzat o bursă de studii la Universitatea Kansas. Ajuns la maturitate, începe să se lupte cu dependența de alcool. În același timp, îi este oferit un job de antrenor. Personajul lui Affleck se luptă acum cu demonii din trecut, în timp ce obține victorii după victorii cu echipa sa.