Cum scapi de amendă dacă organizezi un eveniment. Un actor din Cluj ne spune ”secretul” găsit de el

Cum scapi de amendă dacă organizezi un eveniment. Un actor din Cluj ne spune ”secretul” găsit de el

„Dacă aveţi evenimente de organizat, nunţi, petreceri private sau publice, concerte, orice, faceţi-o liniştiţi şi fără restricţii sau teamă că cineva o să vă împiedice”, menționează actorul clujean Bob Rădulescu. Acestamai  susţine că trebuie doar să le aminţiţi poliţiştilor de înmormântarea lui Emi Pian, unde „autorităţile au fost slugi”.

Cum scapi de amendă dacă organizezi un eveniment

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a notat pe Facebook: „Pont! Dacă aveţi evenimente de organizat, nunţi, petreceri private sau publice, concerte, orice, faceţi-o liniştiţi şi fără restricţii sau teamă că cineva o să vă împiedice. La intrare puneţi neapărat un televizor, o cutie mare şi un coş de gunoi. Când vine poliţia sau jandarmeria în control, îi opriţi la intrare, le arătaţi pe televizor clipul de la înmormântarea interlopului pian unde autorităţile au fost slugi, le arătaţi cutia unde au obligaţia să vă aducă măşti şi dezinfectant exact ca infractorilor ălora, după care le arătaţi coşul de gunoi unde să îşi arunce uniformele şi insignele, pentru că nu le mai pot purta după ce s-au c…t pe ele…”.

Emi Pian a fost înmormântat duminică

Reamintim că interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică, la cinci zile după ce a fost ucis chiar la o partidă de barbut. Jandarmeria Capitalei a precizat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru că nu s-au respectat măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor. De asemenea, duminiăcă, zeici de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian. La eveniment au participat sute de persoane, interlopi, rude, prieteni. La moartea acestuiaa s-au remarcat si doi artiști din lumea manelelor. Este vorba despre Copilul de Aur și Florin Salam. Tatăl lui Emi Pian nu a fost prezent la înmormântare, deoarece este încarcerat la penitenciarul Jilava.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI