Cum să desfaci ușor un borcan. Nu ai nevoie de cuțit, așa e cel mai simplu

Cum să desfaci ușor un borcan. Nu ai nevoie de cuțit, așa e cel mai simplu
Cum să desfaci un borcan fără să folosești cuțitul?

Din ce în ce mai multe gospodine caută trucuri care să le ajute în bucătărie. Experții au adus în prim-plan câteva metode care să le salveze timpul și să le facă viața mai ușoară. Cu siguranță multe dintre doamne și domnișoare au întâmpinat probleme uriașe atunci când au vrut să facă o mâncare din legume de la borcan sau au dorit doar să pună pe masă gem ori dulceață pentru micul dejun. Află cum poți să desfaci ușor un borcan fără să folosești un cuțit! E foarte simplu!

Truc util pentru gospodine: cum să desfaci un borcan fără să folosești cuțitul?

Majoritatea gospodinelor își doresc să salveze timp atunci când se află în bucătărie. Multe dintre ele se gândesc în avans la preparatele pe care le vor face, la timpul de preparare al alimentelor, curățenia din urmă și la cumpărăturile pe care trebuie să le facă. Desigur că în acest proces apar mici probleme pentru unele.

Mai exact, doamnele se străduiesc des să desfacă borcanele cu diverse produse atunci când pregătesc bucatele pentru cei dragi. Multe alimente se găsesc la astfel de recipiente salvatoare pentru gospodine. Acestea nu se strică repede, de multe ori sunt găsite la reducere în multe supermarket-uri din țară și pot fi folosite în diverse mâncăruri.

Cu toate asta, problema vine atunci când toate încearcă să desfacă un borcan. În cazul în care nu ai un bărbat în jur și îți dorești să eviți cuțitul într-un astfel de proces, ai o altă opțiune la îndemână. Încearcă să bați recipientul de masă doar pe partea unde există bucata de metal.

Cum trebuie să procedezi?

Bate în lateral de două ori și mai apoi ești gata să te bucuri de produsul din interior. În modul acesta nu trebuie să te mai străduiești să cauți un cuțit bun, să eviți să te tai sau să riști să strici o ustensilă foarte bună de bucătărie.

De asemenea, majoritatea oamenilor știu trucul cu prosopul puțin umed. Poți deschide un borcan dacă bați ușor cu pumnul în capac, ulterior acoperi zona cu bucata de material umedă, iar mai apoi strângi tare în dreapta. Mai mult decât atât, există și varianta mai periculoasă care nu este indicată de specialiști.

Este vorba despre deschisul unui borcan cu ajutorul unui cuțit ascuțit. Încearcă să găsești părțile unde ar putea intra vârful cuțitului, ulterior trage în sus lama. Din acest moment, ar fi trebuit să introduci puțin aer în capac pentru ca acesta să se desfacă ușor.

Urmăriți Playtech.ro și pe