Cum s-au relaxat Smiley și Gina Pistol. Cât de romantică este imaginea asta

Cum s-au relaxat Smiley și Gina Pistol. Cât de romantică este imaginea asta
 Josephine le umple viața de zâmbete și iubire

Celebrul cuplu Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume micuța Josephine. Cei doi povestesc că nu au un moment liber, și că micuța le ocupă tot timpul. Dar, cum era de așteptat, Smiley și Gina Pistol aveau nevoie și de un moment de respiro. Așa că au decis să facă o mică escapadă romantică departe de aglomerația urbană.

 Josephine le umple viața de zâmbete și iubire

De câteva luni Smiley și Gina Pistol sunt cei mai fericiți oameni de pe pământ. De când a venit pe lume micuța Josephine, cei doi au fost în permanență lângă micuță. Într-un interviu acordat recent lui Cătălin Măruță, Smiley povestește că este uimit de ghemotocul venit în viața lor.

În același timp, Smiley și Gina Pistol sunt tensionați, având în vedere că micuța este în perioada în care încep să-i crească dințișorii, iar pentru cei doi acest lucru este unul uimitor. Cu toate astea cei doi spun că sunt cei mai fericiți și că, ușor, ușor, încep să se adapteze la noul statut pe care-l au acum.

„E în etapa în care încep să-i crească dinții și e un pic mai neliniștită, dar în rest doarme toată noaptea la 4 luni și o săptămână. Suntem binecuvântați că doarme și în camera ei toată noaptea. E foarte liniștită, dar nu aș vrea să cobesc să mă trezesc într-o zi pe la 3 cu plânsete.

Mă simt mai fericit, mai optimist. Stau mai mult pe acasă decât de obicei, schimb scutece, legăm copilul, îi cânt. Nu știu melodia preferată pentru că improvizez că nu știu cântece de copii. Mă trezesc cu ea în brațe și îi cânt să se liniștească.”, declara Smiley la Cătălin Măruță.

 Smiley și Gina Pistol au „evadat” în natură

Deși oboseala este una plăcută, era clar că cei doi aveau nevoie de timp și pentru ei. Așa că au decis, măcar pentru o zi, să plece undeva departe de gălăgia urbană a Bucureștiului, și să-și încarce bateriile.

Dar, se pare că micuța Josephine nu poate sta departe de ei, și nici  Smiley și Gina Pistol nu pot sta departe de ea. Așa că escapada a fost făcută în trei. Pozele postate de cei doi pe Instagram sunt însoțite de doar două cuvinte, care dau de înțeles că micuța se afla cu ei.

Noi trei au fost cuvintele postate lângă poza cu un apus de soare și cei doi fericiți părinți pe Instagram. Gina a și comentat ulterior pe marginea pozelor, recunoscând că au luat cu ei mai multe hăinuțe pentru micuța Josephine.

„Ce sa zic…de când am devenit mamă am îmbrățișat ideea că trip-urile în care îmi luam jumătate din garderobă au rămas în urmă.

Lucrurile copilei mele sunt acum cele care ocupă întregul bagaj, iar eu mă mulțumesc și cu o mică trusă.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI