04 feb. 2022 | 15:22

Cum s-au îndrăgostit Vlad Gherman și Oana Moșneagu, de fapt: „Ne-am sincronizat“

Monden
Cum s-au îndrăgostit Vlad Gherman și Oana Moșneagu, de fapt: „Ne-am sincronizat“

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut noi dezvăluiri despre relație, povestind cum s-au cunoscut și care au fost primele semne că între ei se leagă o frumoasă poveste. Actorul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei șatene, după despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri vreme de nouă ani. Mai multe detalii, în continuare.

Cum s-au îndrăgostit Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează cel mai nou cuplu din shobizul românesc. Deși la început au fost extrem de discreți, cei doi au hotărât că a venit momentul să își declare public iubirea. De curând, aceștia au oferit primele detalii despre modul în care a debutat povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent.

Pare-se că îndrăgitul actor și-a găsit din nou puterea de a zâmbi, lucru care i se datorează într-o bună Măsură Oanei, care a umplut golul lăsat de fosta parteneră, cu care Vlad Gherman a avut o relație de nouă ani.

Oana Moșneagu nu îi este numai iubită lui Vlad Gherman, ci și colegă de platou, cei doi filmând împreună pentru serialul „Adela“.

În urmă cu doar câteva zile, aceștia și-au oficializat relația, anunțul fiind făcut chiar de fostul partener al Cristinei Ciobănașu. Mai mult, Vlad Gherman a filmat și un videoclip alături de noua iubită, videoclipul piesei „Fără tine“, pe care a scos-o de curând artistul.

Citește și: Meseria pe care a avut-o noua iubită a lui Vlad Gherman de la 17 ani. Ce a lucrat Oana Moșneagu

„Ne-am sincronizat“

Deși până de curând nu s-au afișat împreună, cei doi și-au făcut curaj să vorbească, în cadrul unui interviu, despre începutul poveștii lor de iubire.

Aceștia au mărturisit că nu își doresc să grăbească lucrurile, în ciuda faptului că petrec foarte mult timp împreună.

„Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu caldura e mai greu“, a spus Vlad Gherman la Antena Stars.

Invitați în platoul „Xtra Night Show“, actorii au povestit câte ceva și despre momentul în care s-au cunoscut. Se pare că cei doi obișnuiau să meargă în vacanțe cu același grup de prieteni, fapt care i-a apropiat destul de mult.

Cel care a făcut primul pas a fost Vlad, care a mers și i-a dus mai multe lucruri Oanei în momentul în care frumoasa șatenă era răcită.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei“, a povestit cântărețul.

La rândul ei, Oana a declarat următoarele:

„Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț“.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro