Cum s-a îmbrăcat Carmen Brumă la cei 44 de ani ai săi. Imaginea asta a devenit virală: ”Nu caut să șochez”

de: Bișinicu Andreea
14 09. 2021

Are 44 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase, stilate și prezentabile vedete din România. Carmen Brumă a impresionat, din nou, prin ținuta vestimentară pe care a ales să o poarte.

Cum arată trupul de adolescentă al lui Carmen Brumă, la cei 44 de ani ai săi

Iubita lui Mircea Badea este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România. La 44 de ani, Carmen Brumă pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, cu un trup care pare de adolescentă.

Pentru că este o femeie care a muncit din greu pentru a avea corpul demn de o zeiță, Carmen Brumă se simte tare bine în pielea ei, lucru ce se poate vedea cu ochiul liber. De aceea, vedeta se folosește de orice ocazie sau eveniment monden pentru a-și pune în valoare formele perfecte prin ținute care să o scoată în evidență.

Recent, Carmen Brumă a atras privirile tuturor la evenimentul VIVA, unde a îmbrăcat o ținută portocalie, formată dintr-un top mulat pe bust, cu mâneci lungi, și o fustă amplă, cu talie înaltă, vestimentație care i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat.

Carmen Brumă, despre mentalitatea de a te îmbrăca „conform vârstei”

Întrebată care este secretul siluetei sale perfecte, partenera de viață a lui Mircea Badea a mărturisit că niciodată nu a ținut cont de părerea lor, iar ținutele și le-a ales mereu pentru a o avantaja, nicidecum să șocheze audiența.

De asemenea, Carmen Brumă a declarat că nu este de acord cu anumite cutume ale societății și mentalitatea persoanelor care spun că trebuie să te îmbraci adecvat vârstei tale, ci să porți hainele care te fac să te simți bine și te avantajează estetic.

„Mă străduiesc împreună cu Luiza Ganea, cea care mi-a făcut această ținută, să fie o ținută frumoasă de care să ne simțim mândre și care să fie și apreciată. Pe mine nu m-a interesat niciodată ce se poartă, care sunt trend-urile, ci m-a interesat foarte mult să am ținute care să mă avantajeze.

Să mă pună în cea mai bună lumina, astfel încât să pot arăta cât de bine se poate. Dar, un lucru este cert, atunci când îmi aleg ținutele nu caut să șochez.

Mi se pare că, deja, genul acesta de concepție că trebuie să mă îmbrac într-un fel anume pentru că am o anumită vârstă, e perimată și nu mai are nicio legătură cu vremurile în care trăim.

Din punctul meu de vedere, vârsta ar fi ultimul lucru de care ar trebui să ții cont atunci când te îmbraci”, a declarat Carmen Brumă, exclusiv pentru cei de la Cancan.