Cum s-a fotografiat Simona Halep. A pus imaginea pe internet, ipostaza i-a bucurat pe fani FOTO

de: Daoud Andra
25 09. 2024

Simona Halep și-a pus fanii pe jar cu cea mai recentă fotografie pe care a publicat-o pe Instagram. Sportiva le-a dat de înțeles că este din ce în ce mai aproape de o revenire spectaculoasă pe terenul de tenis.

Ipostaza în care a apărut Simona Halep

Chiar dacă și-a recăpătat dreptul de a participa la turnee, Simona Halep a stat departe de competiții anul acesta, din cauza unei probleme la genunchi. Sportiva s-a concentrat pe recuperare și pe antrenamente, însă curând s-ar putea întoarce în competițiile profesioniste.

Halep a publicat recent pe Instagram Stories imagini cu ea în timp ce se antrenează. Sportiva pare să fie într-o formă bună, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare speră să o vadă cât mai curând în turnee. Jucătoarea de tenis ar putea participa, la finalul lunii octombrie, la turneul de la Hong Kong, dacă recuperarea genunchiului decurge bine.

”E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum”, a declarat recent Simona Halep.

A făcut recuperare în Italia

Simona Halep este mai hotărâtă ca niciodată să își recapete forma, iar recent a mers în Italia, pentru a face recuperare pentru problema de la genunchi. Jucătoarea de tenis a urmat sfatul fostului ei antrenor, Daniel Dobre, și a transmis că este optimistă și că speră să revină curând pe teren.

”Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase!!! Am fost in Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Hope to be back on court soon (Sper să mă întorc curând pe teren)”, a transmis Simona pe Instagram, de curând.

La jumătatea lunii iulie, sportiva își anunța fanii că ia o pauza de la competiții, pentru a rezolva problema de la genunchi.

”Vreau să ofer o mică actualizare privind starea mea de sănătate, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu sunt cele mai bune vești, dar am vrut să le împărtășesc cu voi. De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Este o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, durerea persistând.

A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și, pe lângă asta, problemele fizice cu siguranță nu ajută. Am decis să îmi iau timpul necesar pentru a-mi reveni în mod corespunzător, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc cu durere.

Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez după tot ce am trăit. Vă voi ține la curent și, ca întotdeauna, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să revin pe teren foarte curând”, spunea sportiva, în luna iulie.