Cum s-a fotografiat Marian Godină, alături de soția lui. Mesajul care i-a emoționat pe fani

de: Năstase Mirabela
24 04. 2020

Marian Godina a luat prin surprindere Internetul și a postat o imagine în care este alături de soția sa, Georgiana. Acesta i-a urat La mulți ani femii iubite, care ieri și-a aniversat atât ziua de naștere, cât și onomastica.

Cum s-a fotografiat Marian Godină, alături de soția lui. Mesajul care i-a emoționat pe fani

Marian Godină și-a surprins fanii cu o imagine care le-a mers la suflet. Polițistul le-a prezentat-o pe cea în fața căreia se simte mereu ”dezarmat”. Este vorba despre nimeni alta decât frumoasa sa soție, care și-a sărbătorit ziua de naștere și onomastica.

”Oricât de multe arme ai avea asupra ta, în fața iubirii ești întotdeauna dezarmat. ”Le mulțumesc părinților Georgianei pentru că i-au ales acest nume care se sărbătorea chiar în ziua în care s-a născut, făcând astfel ca aniversarea onomasticii să coincidă cu ziua de naștere. Am scris cam mult, dar înțelegeți voi unde bat. ? La mulți ani tuturor sărbătoriților!”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

”Dacă avea botox, nu mă însuram cu ea!”

De altfel, like-urile și comentariile au început să curgă cu miile: ”La multi ani! Sa fie sanatoasa si intotdeauna cu zambetul acesta superb! Desigur fericirea care se citeste pe chipul ei are o „sursa”….tocmai cea din dreapta ei! Sunteti oameni frumosi si deosebiti! ⚘⚘⚘”, i-au transmis internauții.

Tot internauții au obsrevat și… naturalețea soției lui Marian Godină și au comentat: ”Cat de simpla si frumoasa este aceasta fata! Nu tocuri,nu botox, nu acid, nu figuri de sotie de vedetă! Bravo! Sa fie sănătoasă!!”, iar răspunsul lui Marian Godină nu s-a lăsat deloc așteptat. Iar sinceritatea sa i-a dezarmat pe internauți.

”Dacă aveam aere de „vedetă” nu se mărita cu mine. Iar dacă avea botox, acid și alte pițiponceli, nu mă însuram eu cu ea”. Marian Godină este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România. Acesta a publicat și o carte, denumită, ”Flash-uri din sens opus”. Cunoscutul poliţist Marian Godină face acum parte din trupele speciale de intervenţie.