Cum s-a fotografiat Cleopatra Stratan, după ce a ieșit de la duș. Puțini se așteptau să o vadă așa

Cum s-a fotografiat Cleopatra Stratan, după ce a ieșit de la duș. Puțini se așteptau să o vadă așa
Cum s-a pozat Cleopatra Stratan după ce a ieșit din duș?

Cleopatra Stratan surprinde pe zi ce trece! Cum s-a pozat de data asta cântăreața și de ce i-a uimit atât de tare pe fanii ei? Adolescenta a venit cu o recomendare pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan s-a fotografiat după ce a ieșit din duș

Deși pe chipui ei se regăsește încă gingășia unei copile, trupul ei arată că anii au trecut, iar fetița pe care o cunoașteam în anii 2000 s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cleopatra Stratan se pare că devine din ce în ce mai obișnuită cu atenția asupra ei, moment în care cu fiecare ipostază începe să se cunoască și mai bine. Tânăra în vârstă de 17 ani a suprins de data aceasta cu o fotografie în care apare doar în halat și cu un prosop pe cap, abia ieșită din duș.

Frumușica nu s-a fotografiat oricum, ci cu o carte în mâna a unui scriitor care are atenția multora, în special pe instagram, loc unde este foarte activ. Este vorba despre Constantin Romulus Preda, care a furat dragostea pentru versuri de la tatăl său, scriitor la rândul lui și bun prieten cu Adrian Păunescu. Cleopatra este o adolescentă model care poate fi un exemplu veritabil tinerilor de vârsta ei, pentru că pune preț pe educație.

Cum s-a pozat Cleopatra Stratan după duș?
Cum s-a pozat Cleopatra Stratan după duș?

„De fiecare dată am impresia că le scrie despre mine”

Alături de imagine, solista a pus în descriere:
„Poezia face parte din viața mea de când mă știu. De-a lungul timpului m-am tot inspirat de la cei mai buni scriitori pentru a-mi șlefui imaginația, ideile și creeativitatea. @costipreda este unul dintre autorii mei preferați care mă inspiră și nu doar atât. De fiecare dată când îi citesc lucrările am impresia că le scrie despre mine, pe limba mea. I-am citit dintr-o suflare cărțile Dor de dor de tine, pe care le răsfoiesc și acum când am nevoie de un gram de idei”
Cleopatra Stratan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI