Cum s-a cunoscut Iulia Albu cu actualul iubit. Povestea incredibilă, fata vedetei a fost de față

Cum s-a cunoscut Iulia Albu cu actualul iubit. Povestea incredibilă, fata vedetei a fost de față
Cum s-a cunoscut Iulia Albu cu actualul iubit. Povestea incredibila, fata vedetei a fost de fata

După divorțul de celebrul designer de pantofi Mihai Albu, Iulia Albu și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Deși a fost mereu discretă cu privire la viața sa amoroasă, criticul de modă s-a hotărât să rupă tăcerea despre cum s-a cunoscut cu actualul iubit. Puțin lume știe că fetița ei are un rol important în povestea lor de dragoste.

Iulia Albu a spus tot adevărul despre actualul iubit

Recent, vedeta şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri foarte interesante despre relaţia sa cu bărbatul misterios. Iulia Albu a mers la întâlnirea cu actualul ei partener împreună cu fiica sa, Mikaela, pe care o are din căsătoria cu Mihai Albu.

Prezentatoarea TV a fost măritată cu designerul de încălțăminte Mihai Albu. Deși, aparent, formau o familie fericită, cei doi au divorțat cu scandal, iar vedeta nu s-a mai afișat public cu niciun bărbat. Aceasta preferă să-și trăiască noua dragoste departe de ochii curioșilor.

Cum s-au cunoscut cei doi, fata vedetei a fost de față

Recent, criticul de modă Iulia Albu a dat cărțile pe față despre iubitul ei. Frumoasa șatenă a dezvăluit că s-a dus cu Mikaela la „blind date”-ul (trad. – întâlnire pe întuneric) pe care l-a avut cu Mike. Surprinzător, vedeta nu a avut niciun fel de emoție în acele momente.

„Nu am avut, pentru că nu a fost una dintre acele situaţii în care Mikaela să-l cunoască după ce ne-am mutat împreună ori după ce ne-am hotărât să ne logodim. Iubitul meu şi cu mine ne-am cunoscut la un blind date organizat de o prietenă comună, iar eu eram cu Mikaela. Ea l-a văzut din prima secundă”, a declarat Iulia Albu, pentru Ok Magazine.

Mikaela și Mike se adoră

Potrivit spuselor vedetei, fiica sa are o relație normală cu tatăl ei vitreg. Desigur că mai există momente conflictuale între ei, dar nimic de speriat, a dat asigurări Iulia Albu.

„Au o relaţie ca orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict, ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri”, a completat vedeta.

Criticul de modă a rupt tăcerea despre divorțul de Mihai Albu

Deși au divorțat de nouă ani, criticul de modă a spus abia anul trecut, în iulie, care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care ea și Mihai Albu s-a despărțit. Relația celor doi ar fi început să scârțâie când Iulia începuse să crească profesional, fapt care l-a deranjat pe celebrul designer de încălțăminte. Tot vedeta a povestit că Mihai i-a cerut mai multe bunuri pe care i le-a făcut cadou, printre care o mașină și verigheta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI