Cum recuperezi contul de Whatsapp. Trucul știut de puțină lume

Cum recuperezi contul de Whatsapp. Trucul știut de puțină lume
Cum recuperezi contul de WhatsApp

Ce truc secret are WhatsApp? El poate fi folosit de miliarde de telefoane iPhone și Android. Mai exact, este vorba despre trucul secret pentru WhatsApp care se poate folosi pentru a recupera un cont care a fost furat, de altfel, o problemă cu care se confruntă la ora actuală foarte multe persoane care utilizează platforma.

Cum recuperezi contul de Whatsapp

Astfel că WhatsApp menționează că cei care au conturile furate de cineva, și le pot recupera, dar procesul întreg poate dura de la câteva minute la câteva zile, în funcție de ce anume s-a întâmplat după furtul contului. Totul depinde deci de persoana care a furat contul și dacă aceasta a ales să-l securizeze cu un cod de autentificare în doi pași, dar chiar și așa, WhatsApp menționează că se poate recupera contul și că persoana respectivă care l-a furat nu-l va mai putea folosi ulterior.

WhatsApp menționează că dacă ți-a fost furat contul, trebuie să te duci în aplicație și să încerci să reactivezi contul pe telefonul tău, să introduci codul de autentificare în doi pași, atunci vei fi în mod automat relogat și vei avea acces la toate conversațiile tale, mai ales dacă aveai făcut un backup înainte ca acest cont să fi fost furat.

WhatsApp mai menționează că dacă persoana care ți-a furat contul a activat un cod de autentificare în 2 pași, o să fie nevoie să aștepți șapte zile până ce el va fi resetat și vei putea accesa din nou contul tău. Persoana care ți-a furat contul o să fie în mod automat delogat când vei introduce acel cod de șase cifre primit prin SMS pentru relogare în telefonul tău și nici aceasta nu o să aibă acces la conversațiile tale, dar nici tu nu vei avea acces la ele, din păcate.

Acest sistem a fost gândit însă de WhatsApp în ideea de a-i proteja pe utilizatori de cei care vor să facă rău, dar există și o perioadă de așteptare lungă pentru ca lucrurile să fie ca la început.

Ce este WhatsApp

De menționat este că,la ora actuală, mai mult de 2 miliarde de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp ca să țină legătura cu prietenii și familia, oricând și de oriunde. WhatsApp este gratuit. Aplicația oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, care sunt disponibile pe telefoane din întreaga lume. Din anul 2014, WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook. WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI