Cum poți vedea Live Video Portugalia – Franța dacă nu ai acces la un televizor. Meciul e și online

Cum poți vedea Live Video Portugalia – Franța dacă nu ai acces la un televizor. Meciul e și online
EURO 2020. Zi decisivă pentru echipele din grupele E și F

Astăzi fanii vor avea parte de patru meciuri tari la EURO 2020. Se vor juca câte două meciuri în grupele E și F. Meciul vedetă al acestei zile este cel dintre Portugalia și Franța. Meciul se joacă de la ora 22:00 în capitala Ungarie, la Budapesta. Sunt ultimele meciuri din cele două grupe. Franța vina ca favorită de pe locul 1 în grupă, iar Portugalia de pe locul trei.

EURO 2020. Zi decisivă pentru echipele din grupele E și F

Astăzi este ziua decisivă pentru ultimele două grupe de la EURO 2020. Se vor juca toate cele patru meciuri. Astfel că, de la ora 19:00, în grupa E se joacă Slovacia – Spania, la Sevilla. De la aceeași oră, la Sankt Petersburg se joacă cel de-al doilea meci din grupă, Suedia – Polonia. Clasamentul grupei F, surprinzător, o are pe locul unu pe Suedia, urmată de Slovacia. Spania este pe locul trei, iar pe patru se află Polonia.

În cealaltă grupă, ultima de altfel, se vor juca și aici toate cele patru meciuri. Meciul de la ora 19:00, va fi între Germania și surpriza grupei, Ungaria. Ungurii vin la Munchen cu un tonus bun, după surprinzătoarea remiză cu Franța, 1-1. Meciul vedetă al acestei seri este cel dintre Franța și Portugalia, care va începe de la aceeași oră, 22:00, și se va juca la Budapesta. Clasamentul grupei F o are în prim plan pe Franța, urmată de Germania. Portugalia se află pe locul trei, iar Ungaria pe ultimul loc în grupa F.

Unde pot vedea românii Portugalia – Franța

Toate cele patru meciuri de la EURO 2020 vor fi transmise LIVE, de la ora de start în România de PRO TV și PRO X, ca de altfel toate meciurile jucate până acum. Meciul vedetă al acestei seri, cel dintre Porugalia și Franța va fi difuzat LIVE pe PRO TV și, pe site-ul Prosport.ro. Celelalte meciuri vor putea fi urmărite pe cele două canale TV și în format LIVE-TEXT pe site-ul celor de la Prosport.ro.

În cazul celor două echipe, de altfel favorite, un meci egal le-ar duce pe amândouă în Optimile de Finală EURO 2020. Conform noilor reguli, echipele aflate pe locul 3 în grupe, în funcție de rezulatele celorlate echipe pot accede în optimi. În cazul de față Portugalia poate merge în optimi, având în vedere că Ucraina și Finlanda, în grupele lor, sunt pe locul 3, dar cu câte trei puncte.

Franța va pleca cu un mic handicap la meciul cu Portugalia. La ultima prestație, în meciul cu Ungaria, Dembele s-a accidentat și nu va mai putea juca absolut deloc în acest campionat european. Rămâne să vedem, de la ora 22:00, dacă Portugalia reușește egalul pentru a merge mai departe, sau dacă Franța va reuși să termine grupa neînvinsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI