Cum poți muri în funcție de ziua în care te-ai născut, conform astrelor. Cine nu va suferi deloc

de: Emanuela Pană
25 11. 2021

Te-ai gândit vreodată că ziua nașterii tale îți poate arăta și sfârșitul? Ei bine, astrologii spun că, în funcție de planeta care îți guvernează existența, dar și de ziua săptămânii în care ai apărut pe lume, poți afla informații prețioase cu privire la bolile la care ești predispus, precum și despre modul în care ai putea muri. Mai multe detalii, în continuare.

Cum poți muri în funcție de ziua în care te-ai născut

Ziua nașterii reprezintă începutul vieții noastre pe acest pământ sau, altfel spus, inițierea noastră în existența umană, însă semnificația ei nu se rezumă doar la atât. Ziua de naștere conține informații extrem de importante și chiar covârșitoare pentru astrologie. La fel cum îți poate prezice destinul, ziua de naștere îți poate oferi informații și cu privire la personalitate, prezent, dar și frânturi din viitor. Tot ziua de naștere îți poate dicta și sfârșitul.

Cu alte cuvinte, ziua în care te-ai născut îți poate dezvălui posibilul mod în care vei muri, dar și bolile la care ești predispus. Odată ce știi în ce zi a săptămânii ai apărut pe lume, nu-ți rămâne decât să vezi care este planeta care te guvernează și care îți va domina existența în ultimele clipe ale vieții. De asemenea, aceasta îți va oferi și indicii în legătură cu posibilele pericole care te pândesc.

Te-ai născut luni? Neptun îți guvernează sfârșitul 

Viața și sfârșitul celor născuți într-o zi de luni este influențată decisiv de Neptun. De obicei, această planetă este asociată cu sfârșiturile asupra cărora planează incertitudinea, elementul „neașteptat“. Prin urmare, moartea multora dintre cei care au venit pe lume în această zi stă sub semnul întrebării, în vreme ce cauzele reale ale morții vor fi descoperite în circumstanțe dubioase, cu greu și târziu. În ceea ce privește bolile, Neptul este asociat cu simptome ciudate, cu accidente medicamentoase, cu substanțe administrate greșit și cu doze de medicamente care depășesc gradul de toleranță al organismului.

Te-ai născut marți? Marte îți guvernează sfârșitul 

Existența celor născuți marți este marcată de influența planetei Marte, fapt pentru care trupul celor născuți în această zi poate fi încărcat de cicatrici, tăieturi ori răni neașteptate. Marte aduce dureri musculare, organe genitale defectuoase, hormoni în exces, în special testosteron, precum și boli care stau sub semnul sângelui. Planeta Marte este asociată armelor și focului, a morții violente, subite și accidentale. Prin urmare, dacă te-ai născut într-o zi de marți, moartea ta ar putea fi una ce ține de neatenție, nesăbuință, teribilism, ego sau impulsivitate.

Te-ai născut miercuri? Uranus îți guvernează sfârșitul 

Planeta cu o influență covârșitoare în experiența finală a acelor născuți într-o zi de miercuri este Uranus. De regulă, această planetă este asociată cu semnul aerului și văzduhul, precum și cu picatul în gol, căderea de la înălțime și zborul. Răspunzător de inflamații, tensiuni arteriale ridicate și astm, Uranus aduce și incapacitatea de a respira așa cum trebuie. Astrele vă îndeamnă să vă feriți de pantele abrupte, de drumurile periculoase și mai ales de sporturile practicate la înălțime.

Citește și: Ți-a murit cineva drag fără lumânare? Ce trebuie să faci pentru a îi ușura drumul

Care sunt bolile la care ești predispus în fucție de aceasta

Te-ai născut joi? Jupiter îți guvernează sfârșitul 

Viața persoanelor care s-au născut joi stă sub influența lui Jupiter, la fel și ultimele clipe din viața lor. Din fericire, Jupiter nu aduce boli grele sau chinuitoare și nici sfârșituri dramatice. Prin urmare, cursul vieții nu va fi întrerupt în mod surprinzător, ci previzibil. Cel mai probabil, moartea va surveni ca o consecință naturală a unei boli desfășurate pe o perioadă lungă de timp. Astfel, planeta Jupiter aduce probleme ale ficatului, infecții ale tractului urinar sau afecțiuni ale vezicii urinare.

Te-ai născut vineri? Venus îți guvernează sfârșitul 

Dacă te-ai născut vineri, trebuie să știi că viața și, implicit, sfârșitul tău stau sub influența planetei Venus, o planetă „îngăduitoare“ cu cei aflați în stadiul final al existenței lor. Venus este asociată cu sfârșiturile dezirabile, liniștite, fără suferință, chinuri sau dureri. Venus mai este asociată și cu sfârșiturile care survin pe cale naturală. Prin urmare, nu va fi vorba despre o moarte violentă sau în circumstanțe neobișnuite. Sfârșitul celor născuți într-o zi de vineri va veni firesc, ca un dat care trebuie să aibă loc. Cel mai probabil, majoritatea vor muri în timpul somnului, pe patul lor de acasă.

Te-ai născut sâmbătă? Saturn îți guvernează sfârșitul 

Viața persoanelor născute sâmbăta atârnă de influența lui Saturn, o planetă sinonimă longevității. Vestea mai puțin bună este, însă, că viața lungă pe care o aduce poate fi încărcată de boli îndelungate, de suferință și de dureri fizice. Saturn vine la pachet cu crize epileptice, boli cardiovasculare, precum și boli venerice. Fiind o planetă asociată timpului, ultimele clipe nu vor veni fulger, inopinat, ci încet, gradual și chinuitor.

Te-ai născut duminică? Soarele îți guvernează sfârșitul 

Persoanele născute duminica se vor confrunta, spre finalul vieții, cu boli percepute adesea ca făcând parte din categoria karmică de care trebuie să scape. Soarele, planeta asociată focului și luminii și care guvernează ziua de duminică, aduce anumite traume ale trupului pentru purificarea sufletelor persoanelor născute în această zi. La un moment dat, aceastea pot fi implicate într-un accident care presupune foc, explozii, ori care sunt legate de iluminare și curent electric.