Cum poţi debloca un coş de cumpărături dacă nu ai o monedă. Trucul genial, util pentru toţi românii

Cum poţi debloca un coş de cumpărături dacă nu ai o monedă. Trucul genial, util pentru toţi românii
Trucul inedit la care nu s-a gândit nimeni până acum

Atunci când mergem la cumpărături la marile superrmaketuri, singurul impediment în a folosi celebrul cărucior de cumpărături este lipsa unei monede. Dar nu vă impacientați. Dacă nu aveți o monedă, ar putea exista o modalitate de a debloca căruciorul. Mulți clienți, care au trecut prin așa ceva, își împărtășesc trucurile pentru a rezolva problema.

Cum deblocați un cărucior de cumpărături fără o monedă

Încă de la bun început lanțurile mari de supermarketuri au pus la dispoziția clienților cărucioare de cumpărături. Fie că ești în România, sau în orice altă țară, aceste cărucioare se deblochează folosind o monedă. În cazul României se folosește moneda de 50 de bani. Dar, se mai întâmplă uneori să nu ai la tine marunt, mai ales dacă ești un adept al plăților cu cardul.

Acest lucru poate deveni un impediment atunci când îți propui să faci mai multe cumpărături și ai nevoie de un cărucior de cumpărături. Dar internetul este plin de metode inedite și simple care te pot ajuta să deblochezi un cărucior de cumpărături atunci când îți lipsește moneda.

Cumpărătorii au împărtășit modul în care reușesc să deblocheze un cărucior de cumpărături fără a avea nevoie de o monedă. Este o teamă cu care trăim mulți dintre noi, aceea de a ne întoarce acasă ajunși în fața cozii, sau de a ne lupta să încapă totul într-un coș mic și greu de tras. Unii cumpărători pricepuți au dezvăluit că există o a treia opțiune care ne va salva brațele și mândria.

Trucul inedit la care nu s-a gândit nimeni până acum

Unii dintre cumpărători au împărtășit metoda inedită chiar și pe conturile de Facebook, sau chiar pe Instagram. Așadar, dacă nu ai o monedă de 50 de bani, poți introduce o cheie rotundă, folosind-o ca o monedă. Data viitoare când mergi la supermarket, nu va trebui să-ți faci griji că nu ai mărunțișul corect pentru un cărucior de cumpărături.

O cheie rotundă poate fi utilizată pentru a debloca un cărucior de cumpărături, ceea ce este destul de la îndemână. Este imposibil să nu avem la noi, cel puțin o cheie de acest gen. Pur și simplu introdu capătul rotunjit al cheii unde pui în mod normal o monedă și ar trebui să elibereze coșul.

Metoda, pe cât de simplă, pe atât de eficace este, după cum au demonstrat-o mai mulți internauți. Așadar, e de ținut minte trucul, iar pe viitor, când mergeți la cumpărături, nu uitați de chei, vă pot scoate din încurcătură, și vă scutește de alergatul pe alte magazine să schimbați banii în mărunțiș, sau să vă întoarceți acasă după el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI