25 iul. 2021 | 13:09

Cum poţi debloca un coş de cumpărături dacă nu ai o monedă. Trucul genial, util pentru toţi românii

Diverse
Cum poţi debloca un coş de cumpărături dacă nu ai o monedă. Trucul genial, util pentru toţi românii
Trucul inedit la care nu s-a gândit nimeni până acum

Atunci când mergem la cumpărături la marile superrmaketuri, singurul impediment în a folosi celebrul cărucior de cumpărături este lipsa unei monede. Dar nu vă impacientați. Dacă nu aveți o monedă, ar putea exista o modalitate de a debloca căruciorul. Mulți clienți, care au trecut prin așa ceva, își împărtășesc trucurile pentru a rezolva problema.

Cum deblocați un cărucior de cumpărături fără o monedă

Încă de la bun început lanțurile mari de supermarketuri au pus la dispoziția clienților cărucioare de cumpărături. Fie că ești în România, sau în orice altă țară, aceste cărucioare se deblochează folosind o monedă. În cazul României se folosește moneda de 50 de bani. Dar, se mai întâmplă uneori să nu ai la tine marunt, mai ales dacă ești un adept al plăților cu cardul.

Acest lucru poate deveni un impediment atunci când îți propui să faci mai multe cumpărături și ai nevoie de un cărucior de cumpărături. Dar internetul este plin de metode inedite și simple care te pot ajuta să deblochezi un cărucior de cumpărături atunci când îți lipsește moneda.

Cumpărătorii au împărtășit modul în care reușesc să deblocheze un cărucior de cumpărături fără a avea nevoie de o monedă. Este o teamă cu care trăim mulți dintre noi, aceea de a ne întoarce acasă ajunși în fața cozii, sau de a ne lupta să încapă totul într-un coș mic și greu de tras. Unii cumpărători pricepuți au dezvăluit că există o a treia opțiune care ne va salva brațele și mândria.

Trucul inedit la care nu s-a gândit nimeni până acum

Unii dintre cumpărători au împărtășit metoda inedită chiar și pe conturile de Facebook, sau chiar pe Instagram. Așadar, dacă nu ai o monedă de 50 de bani, poți introduce o cheie rotundă, folosind-o ca o monedă. Data viitoare când mergi la supermarket, nu va trebui să-ți faci griji că nu ai mărunțișul corect pentru un cărucior de cumpărături.

O cheie rotundă poate fi utilizată pentru a debloca un cărucior de cumpărături, ceea ce este destul de la îndemână. Este imposibil să nu avem la noi, cel puțin o cheie de acest gen. Pur și simplu introdu capătul rotunjit al cheii unde pui în mod normal o monedă și ar trebui să elibereze coșul.

Metoda, pe cât de simplă, pe atât de eficace este, după cum au demonstrat-o mai mulți internauți. Așadar, e de ținut minte trucul, iar pe viitor, când mergeți la cumpărături, nu uitați de chei, vă pot scoate din încurcătură, și vă scutește de alergatul pe alte magazine să schimbați banii în mărunțiș, sau să vă întoarceți acasă după el.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro