28 iun. 2023 | 16:54

Cum o va chema pe Lili Sandu după căsătoria cu Silviu Țolu și cum își surprinde partenerul de viață: “Aşa mențin flacăra iubirii vie” EXCLUSIV

Monden
Cum o va chema pe Lili Sandu după căsătoria cu Silviu Țolu și cum își surprinde partenerul de viață: “Aşa mențin flacăra iubirii vie” EXCLUSIV
Cum o va chema pe Lili Sandu după căsătoria cu Silviu Țolu

Lili Sandu și-a găsit sufletul pereche în urmă cu 8 ani, ea și Silviu Țolu întâlnindu-se la Istanbul, după care s-au revăzut în țară. S-au îndrăgostit și nu a mai contat nimic pentru ei, așa că și-au dat o șansă, iar astăzi sunt părinții unui băiețel, care în august va împlini 3 ani. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV ne-a mărturisit cea mai mare nebunie pe care a făcut-o din dragoste și anume că a renunțat la America pentru România de dragul lui Silviu. După ce au avut nunta planificată înainte de pandemie, îndrăgostiții consideră că fericirea nu constă într-o hârtie și că mariajul nu reprezintă momentan o prioritate. Însă, după ce vor ajunge la Starea Civilă, Lili va fi Țolu în acte, păstrându-și numele doar pentru public.

Lili Sandu: “A fost biletul meu către a-mi construi o carieră”

Lili Sandu susține că nu va renunța niciodată la prima ei dragoste: muzica, domeniu în care a câștigat primii bani, dar și care i-a adus celebritatea. Cum este vedeta Pro TV ca mamă, cum organizează bugetul familiei, dar și ce surprize obișnuiește să îi facă partenerului de viață, aflați direct de la ea.

  • Cum a fost copilăria ta la Tulcea?

Da, m-am născut în Tulcea și acolo mi-am petrecut copilăria. Au fost niște ani frumoși, care și-au lăsat amprenta asupra persoanei care sunt acum. Am avut o copilărie plăcută. M-am jucat mult cu vecinii, prietenii și colegii mei de clasă. Am făcut școala în orașul natal până în clasa a 10-a.

  • La ce vârstă te-ai mutat la București?

M-am mutat la vârsta de 16 ani, când am intrat în clasa a 10-a. Am ales să îmi continui studiile la Liceul George Enescu, din București. A fost biletul meu către a-mi construi o carieră, fiindcă în Tulcea oportunitățile erau reduse. Ajunsă la București, eram o fată mică într-un oraș mare, cu visuri… și mai mari!

  • Când ai câștigat primii bani și din ce?

În clasa a 7-a am fost remarcată de profesorul meu de muzică. Am participat la o preselecție pentru un concurs național de interpretare. Acolo am obținut premiul I, care a constat într-o sumă modică. Totuși, a însemnat enorm pentru mine deoarece au fost primii bani pe care i-am câștigat. Totodată, așa mi-am descoperit cea mai mare pasiune și mi-am întâlnit prima dragoste, și anume muzica.

Te-ar putea interesa și: Ce legătură există între Bogdan Stelea și actualul iubit al lui Lili Sandu. La asta nu te-ai fi gândit niciodată

Lili Sandu: “Este foarte important să ai bani strânși pentru zile negre”

  • Cum ești ca mamă pentru Thomas Jay? Cât de des îi spui că-l iubești?

Îmi place să cred că îmi îndeplinesc bine rolul de mamă. Nu există părinte perfect, cu toții facem greșeli din care învățăm. TJ îmi aduce o împlinire sufletească de neegalat, fapt ce mă determină să fiu cea mai bună mămică pe care o poate avea. Sunt blândă, înțelegătoare, iubitoare, îngăduitoare, iar toate acestea vin natural. Nimeni nu îți poate spune cum este să fii mamă, este ceva ce înveți treptat. Îi spun foarte des că îl iubesc. De asemenea, îl laud la fel de des, îl încurajez, încerc să îl învăț cât mai multe lucruri și, cel mai important, încerc să îl fac cel mai fericit copil.

  • În ce obișnuiești să investești banii? Ești pe principiul să strângi bani pentru zile negre sau să te bucuri de vacanțe, experiențe culinare, haine în trend? Cum organizezi bugetul familiei?

Consider că relația pe care o ai cu banii este ceva intim, fiecare om tratează acest aspect al vieții în mod diferit. Banii reprezintă o resursă necesară pentru a trăi. Cred cu tărie în faptul că trebuie să fim cumpătați și chibzuiți în orice domeniu din viața noastră, nu doar pe partea financiară. În același timp, fiecare om are pasiuni sau lucruri care îl fac fericit. Prin urmare, consider că trebuie să ne permitem câte o investiție în astfel de lucruri sau experiențe, fie că este vorba despre vacanțe și călătorii sau despre lucruri materiale, precum haine, accesorii, un telefon sau o motocicletă. Cred foarte mult în echilibru, iar acest lucru se aplică și la capitolul bani. Este foarte important să ai bani strânși pentru zile negre, dar în același timp să nu îți refuzi din când în când câte o plăcere.

  • Mi-am adus aminte că, în cadrul programului de Revelion, ai avut un moment artistic. Îți este dor de muzică? Este un capitol încheiat pentru tine sau pregătești piese noi cu care să revii în atenția publicului?

Da, îmi este dor. Muzica a fost prima mea dragoste, domeniul în care m-am făcut remarcată și mi-am câștigat notorietatea. Nu cred că va fi vreodată un capitol încheiat pentru mine. Niciodată nu spun niciodată. Muzica, așa cum am spus în nenumărate rânduri, ocupă un loc special în sufletul meu. Dacă se va ivi ocazia de a performa din nou în domeniu, cu siguranță o voi face.

Cum s-a schimbat relația cu Ileana Lazariuc

  • Cea mai bună prietenă a ta este Ileana Lazariuc. Cum v-ați cunoscut? Ce apreciezi la ea? Vă faceți confesiuni în continuare? Ați fost vreodată la un pas de a rupe această amiciție? Cât de des vă vedeți de când sunteți mame?

Ileana îmi este cea mai bună prietenă. Ne-am cunoscut în anul 2000 și în tot acest timp nu ne-am certat nici măcar o dată. Ne-am cunoscut atunci când am intrat în trupa Trinity. Chiar dacă nu ne vedem prea des, vorbim aproape în fiecare zi!

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu, dezvăluiri din culisele emisiunii „Vorbește lumea”: „La mine nu a contat niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Lili Sandu: “Am avut toată nunta planificată fix înainte de pandemie”

  • Ai spus că ți se pare complicat să organizezi nunta cu Silviu Țolu. Dar intenția/dorința de a ajunge la Starea Civilă există sau dimpotrivă, nu puneți preț pe acel act?

Noi am avut toată nunta planificată fix înainte de pandemie. Din cauza perioadei neplăcute și incerte, am fost nevoiți să amânăm evenimentul, ca multe alte cupluri de altfel. Nu mi se pare complicat să organizezi o nuntă, sunt deja trecută prin asta, doar am experiența evenimentului care nu a mai avut loc (râde). Cu timpul, aceasta nu a mai reprezentat o prioritate. Nu punem preț pe acel act, fericirea nu constă într-o hârtie semnată. Faptul că suntem împreună este tot ce contează pentru noi!

  • După căsătorie, atunci când va avea loc, cum te va chema în acte? Rămâi cu numele tău sau îl preiei pe al lui Silviu?

Voi lua numele soțului meu, dar probabil că public voi rămâne tot Lili Sandu.

  • Cât de des obișnuiești să îi faci o surpriză partenerului de viață? Dar invers?

Extrem de des! Astfel de gesturi mențin flacăra iubirii vie. Fie că este vorba despre o escapadă de un weekend într-un alt oraș din Europa sau despre prepararea felului de mâncare preferat și organizarea unei întâlniri acasă la noi, este extrem de important să îți surprinzi partenerul. Astfel de gesturi atente creează amintiri superbe.

Lili Sandu: “M-am mutat la București pentru că m-am îndrăgostit. Silviu mi-a furat inima”

  • Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din dragoste?

Fără doar și poate, cea mai mare nebunie pe care am făcut-o din dragoste a fost faptul că m-am mutat din America… înapoi în România! După fix 7 ani de locuit în Los Angeles, m-am mutat la București pentru că m-am îndrăgostit. Silviu mi-a furat inima și am hotărât să dau o șansă relației. Cu timpul s-a dovedit a fi o decizie excelentă.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează altfel decât toate celelalte, conform unui sistem propriu
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro