Cum o cheamă în realitate pe Maria Ciobanu. Artista a devenit celebră cu numele unui sat din Vâlcea

de: Madalina Moraru
27 12. 2019

Celebra cântăreață de muzică populară nu se numește în acte așa cum o știu fanii. Maria Ciobanu a devenit cunoscută și datorită unui sat din Vâlcea, iar în prezent a ajuns la vârsta respectabilă de 82 de ani.

Cum o cheamă în realitate pe Maria Ciobanu. Artista a devenit celebră cu numele unui sat din Vâlcea

Supranumită și „Ciocârlia” muzicii populare românești, Maria Ciobanu nu are în buletin același nume precum cel de pe scenă. Puțini știu că a devenit cunoscută datorită unui sat din Vâlcea, dar și care este adevăratul său nume de familie. Unul dintre apropiații marii cântărețe a fost cel care a făcut această mărturisire neașteptată, în trecut.

S-a aflat cum o cheamă în realitate pe îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu

„Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești”, a fost o dezvăluire făcută de dascălul Mihai Bădescu, potrivit click.ro.

Chit că numele său din buletin este altul față de cum o cunosc fanii atunci când urcă pe scenă pentru concerte memorabile, artista a preferat să recurgă la acest mic truc. De aceea, a păstrat numele de Diaconu în anonimat și a preferat să se numească, atunci când și-a făcut debutul în muzică, alt nume față de cel din buletin, și anume cel de Ciobanu.

De câțiva ani, aceasta locuiește departe de România, pentru că a preferat să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de Camelia, fiica ei. Au existat în trecut și câteva zvonuri că artista de muzică populară, care s-a născut în comuna Roșiile din Vâlcea, ar fi grav bolnavă, dar aceasta este perfect sănătoasă și în putere. Totodată, cea mai clară dovadă că în prezent se bucură și mai tare de viață sunt fotografiile pe care le postează pe conturile sale de pe rețelele sociale.