Cum o avertizează Ilie Năstase pe Ioana că l-a „călcat pe bătături”. Ce îi face brunetei: „Trebuie să fiu atentă” EXCLUSIV

Cum o avertizează Ilie Năstase pe Ioana că l-a „călcat pe bătături”. Ce îi face brunetei: „Trebuie să fiu atentă” EXCLUSIV
Ioana știe când îl supără pe Ilie Năstase

Ilie Năstase rămâne un tip surprinzător, dar și foarte direct, inclusiv în viața sa personală. Impact.ro a aflat în exclusivitate prin ce fel de mesaje, unele extrem de simple și de directe, alege deseori să-i transmit soției sale că lucrurile nu evoluează în direcția dorită între cei doi.

Ilie Năstase știe cum să își avertizeze soția când îl supără

Spre exemplu, ori de câte ori ceva nu e pe placul său, Ilie Năstase i se adresează partenerei sale de viață folosind numele acesteia de botez, Ioana. Ori de câte ori îi spune simplu pe numele mic, atunci mesajul pe vrea să-l transmită e fie că lucrurile nu merg deloc în direcția cea bună, fie legat de o altă chestiune importantă care-i implică pe amândoi soții, dar asupra cărora trebuie să discute.

Ioana Năstase spune că s-a obișnuit deja cu codul de limbaj al soțului ei

„Ori de câte ori aud Ioana, știu deja că ceva nu e în regulă. Fie am făcut câte o bazaconie, că mi se mai întâmplă și mie, fie lui nu i se pare clar ceva anume. Și atunci mi se adresează pe numele mic, într-un fel de atenționare a situației”, a declarat Ioana Năstase despre soțul ei, Ilie Năstase.

Ea spune că s-a obișnuit deja cu limbajul specific al partenerului ei. Preferă, desigur, formulele de alint din limbajul soțului care nu se lasă nici ele prea mult așteptate, fiindcă Ilie Năstase știe când să le folosească și pe acestea.

„Când povestea are o cu totul altă turnură, atunci Ilie îmi spune Lela. Această formula de alint vine de la fratele meu și e folosită de multă vreme în familia noastră. Sau una personală, „iubito”!

În plus, mai are uneori o formulare care nu-mi displace deloc, ceva de genul „măi, femeie!”, și care apare între cele două situații pe care vi le-am descris deja. Însă, mi-e clar: atunci când în discuție apare prenumele meu, Ioana, trebuie să fiu atentă, pentru că ceva nu e în regulă!”, continuă Ioana Năstase să descifreze pentru Impact.ro mesajul subliminal al formulelor de politețe utilizate de soțul ei, celebrul Ilie Năstase.

Stratagema prin care își convinge partenerul să nu rateze slujba de Înviere

Însă, așa cum jumătatea feminină a familiei știe cum trebuie să reacționeze în anumite situații, la fel de bine știe și cum să-și convingă soțul să o însoțească în anumite locuri speciale. Cum ar fi prezența lor comună în noaptea de Înviere, la biserică.

„Ca și anul trecut, alături de Ilie Năstase am ales să mergem la Mânăstirea Sfânta Cruce, cu un izvor aparte al Tămăduirii, invocat de mai toată lumea din zonă. Este foarte apropiată de casa mamei mele, unde am decis să petrecem Paștele.

Acolo se află și duhovnicul meu care are o atitudine specială și în relația cu soțul meu. Și ca să fiu sigură de fiecare dată că nu-l zăpăcesc pe Ilie cu dorința mea de a ajunge la biserică în noaptea de Înviere, folosesc aceeași stratagemă.

Îi sugerez doar, fiindcă dacă aș insista, mă tem că reacția nu ar fi deloc inspirată, riscând mai degrabă să obțin un refuz”, povestește Ioana Năstase strategia sa câștigătoare mai de fiecare dată.

În plus, adaugă ea, Ilie Năstase poartă amintiri plăcute zonei, întrucât maicile de la acea mânăstire au aflat că mâncarea preferată a lui este supa cu găluște și nu pregetă să i-o pregătească în diverse momente ale anului, în care află că oaspetele lor preferat le va trece iar pragul.