12 ian. 2024 | 19:43

Cum l-au acceptat copiii Cristinei Spătar pe Vicențiu Mocanu în familie. Este soțul vedetei un bărbat gelos? “E greu” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cum l-au acceptat copiii Cristinei Spătar pe Vicențiu Mocanu în familie. Este soțul vedetei un bărbat gelos? “E greu” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Spătar se poate declara o mamă și o soție fericită și împlinită! Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Cântăreața și-a găsit liniștea în brațele lui Vicențiu Mocanu, astfel au ajuns în fața ofițerului de stare civilă în decembrie 2022, iar pe 24 iunie 2023 s-au căsătorit religios. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, artista a vorbit despre relația cu partenerul ei.

Cristina Spătar, despre copiii ei, Aida și Albert: “Sunt mândră!”

Cristina Spătar este mamă a doi copii, Albert și Aida care o fac mândră în fiecare zi. Fiul ei este clasa a 8-a și se pregătește intens pentru examenul de capacitate, iar fiica sa este elevă în clasa a 5-a și învață extraordinar de bine. Astfel, vedeta ne-a dezvăluit că este o mamă mândră.

“Albert este clasa a 8-a și am foarte multe emoții. Face pregătiri la matematică și la română și sper să fie bine. Urmează capacitatea, este un an delicat pentru el. Face meditații, ca toți copiii. Cu Aida nu am probleme, este clasa a 5-a și are note mari, sunt foarte liniștită în ceea ce o privește, este un copil conștiincios. Albert își dorește să meargă la un liceu cu profil mate-info!”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

L-au acceptat copiii Cristinei Spătar pe Vicențiu Mocanu în familie?

Odată cu relația mamei lor cu Vincețiu Mocanu, copiii artistei l-au aceptat imediat pe acesta în familie. Se pare că soțul Cristinei se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai cântăreței.

“Copiii mei sunt niște copii foarte cuminți, cu mult bun simț, iar Vicențiu iubește copiii, așa că nu aveau cum să nu se înțeleagă. Se înțeleg foarte bine”, ne-a spus Cristina Spătar.

Totodată, Cristina Spătar este o femeie frumoasă și reușește de fiecare dată să atragă atenția. Vedeta are 51 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Astfel, întrebată de reporterul Playtech dacă partenerul său este un bărbat gelos, mai ales că este în industria muzicală, artista a răspuns fără ezitare.

Citește și: Regula pe care Nicole Cherry și soțul ei o respectă cu strictețe (playtech.ro)

“Nu cred că este gelos, nu are de ce să fie. Eu îmi doresc foarte mult să îmi fac o trupă, așadar caut instrumentiști. Vreau o trupă să când toate genurile muzicale.

Să cânți manele este foarte greu. Dacă aș face un proiect de genul acesta, l-aș numi Balcanic, pentru că este foarte greu să vii din zona de muzică ușoară și să cânți manele”, a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Andra Măruță, despre obstacolele din carieră: „Nu a fost ușor, dar nu regret nimic” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro