Cum îți ghicești singur în cafea, de fapt. Așa interpretezi cele mai comune semne de pe fundul cănii

Cum îți ghicești singur în cafea, de fapt. Așa interpretezi cele mai comune semne de pe fundul cănii
Cum poți să reușești să vezi ce îți pregătește destinul

Mulți își doresc să învețe să ghicească în cafea pentru a vedea ce o să se întâmple în viitor. Există câteva semne comune care pot să fie interpretate foarte ușor. Află că trebuie să respecți anumite reguli și o să vezi dacă o să ai parte de câștiguri financiare sau o să înfrunți numeroase provocări.

Arta ghicitului în cafea. Cum descifrezi cele mai comune semne

Începe prin a alege o cafea arabică, măcinată grunjos. Zațul o să fie mai ușor de citit dacă alegi acest produs. Cafeaua trebuie să fie fiartă la ibric, apoi băută în scurt timp. Este necesar să clatini ceașca prin rotire, apoi să o răstori pe o farfurie și să o lași așa până când se usucă zațul.

Începe să citești de sus în jos, în sensul acelor de ceasornic. Prima imagine pe care trebuie să o descifrezi se află pe fundul ceștii, iar aceasta semnifică starea ta sufletească, ținând cont de luminozitate. Astfel, dacă ea este întunecată, dispoziția ta nu este chiar așa de bună, ba chiar te preocupă anumite probleme.

Partea îndreptată spre toartă îți arată informații care au legătură cu tine, în timp ce partea opusă dezvăluie totul despre cei din jur. Pot să apară mai multe semne comune, printre care un romb. În cazul în care acesta este plin, înseamnă că există fericire în relația ta.

Ce îți arată semnele din ceașca de cafea

Totuși, dacă el este gol, poți să ai parte de probleme în afaceri sau la locul de muncă. Dacă observi o cruce într-o zonă luminată, atunci o să scapi de toate obstacolele din viața ta. Triunghiul este un alt semn popular, așa că o să atragi norocul dacă este poziționat cu vârful în sus.

Între timp, eșecul o să te urmărească dacă acest semn este cu vârful în jos. O să te bucuri de un mic câștig financiar dacă vezi o linie. În cazul în care mai multe linii apar în ceașca ta, iar acestea sunt poziționate una sub cealaltă, atunci o să ai parte de fericire.

Cum poți să ghicești în cafea. Este simplu să vezi ce te așteaptă

Între timp, află că un cerc aflat pe fundul ceștii îți arată că o să ai parte de un mariaj fericit, iar un cerc plin îți dezvăluie că o să te îmbogățești. În cazul în care observi mai multe semne de acest gen, este posibil să te aștepte mai multe relații de scurtă durată, potrivit perfecte.ro.

Dacă speri să ai parte de reușite în afaceri, atunci trebuie să găsești un pătrat simplu. O să suferi din cauza unei boli dacă observi un pătrat plin, iar, dacă mai multe semne de acest fel apar în ceașca ta, înseamnă că nu mai trebuie să te încrezi în persoanele din jurul tău.