Cum își ia Sorina Pintea în continuare salariul de manager de spital, deși este sub control judiciar

Cum își ia Sorina Pintea în continuare salariul de manager de spital, deși este sub control judiciar

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, care în prezent se află sub control judiciar pentru luare de mită, si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Demisia fusese înregistrată în data de 5 martie, iar acum fostul ministru a anuntat ca este în concediu medical.

Cum își ia Sorina Pintea în continuare salariul de manager de spital, deși este sub control judiciar

Sorina Pintea şi-a retras demisia de la spitalul de Urgenşă Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii este implicată într-un proces de luare de mită şi acum se află sub control judiciar. Odată cu retragerea demisiei, Sorina Pintea a anunţat că se află în concediu medical.

Reprezentanti ai Consiliului Judetean Maramures au spus, miercuri, că Sorina Pintea a obtinut postul de manager al spitalului prin concurs. Mandatul Sorinei Pintea la conducerea spitalului de Urgenţă Baia Mare expiră în acest an.

Sorina Pintea a fost eliberată din arest pe 6 martie
Sorina Pintea a fost eliberată din arest pe 6 martie. Sursa foto: rtv.net

Sorina Pintea a transmis o adresa la Consiliul Judetean Maramures prin care a anuntat ca isi retrage demisia din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare inainte de implinirea termenului dupa care demisia producea efecte.

Dansa informeaza Consiliul Judetean Maramures ca ramane in concediu medical si propune ca in functia de manager al spitalului sa fie inlocuita de directorul medical Vasile Pop, ca interimar.

Noi am luat act de aceasta retragere a demisiei si am informat la randul nostru spitalul din Baia Mare. Sorina Pintea a obtinut postul de manager prin concurs, iar mandatul ii expira in acest an„, au spus reprezentantii CJ Maramures.

Demisia fostului ministru al Sănătăţii din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare a fost înregistrata, în data de 5 martie, la Consiliul Judetean Maramures.

Sorina Pintea a scris ca a recurs la gestul demisiei din functia de manager al Spitalului din Baia Mare întrucît este cercetată penal într-un dosar al DNA şi pentru a nu încurca buna desfasurare a urmaririi penale si a procesului penal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI