Cum îl alintă Dani Oțil pe micuțul Luca. Toți au râs când au auzit

Cum îl alintă Dani Oțil pe micuțul Luca. Toți au râs când au auzit
Cum îl alintă Dani Oțil pe fiul său?

Dani Oțil a dezvăluit în fața tuturor cum îl alintă pe micuțul său. Cum îi spune moștenitorului lui? Acesta și-a făcut colegii să râdă în hohote atunci când a spus asta.

Cum îl alintă Dani Oțil pe băiețelul său?

Dani Oțil a devenit în urmă cu puțin timp tătic pentru pentru prima oară, iar fanii îl văd categoric schimbat de atunci. Acesta povestește în fiecare ediție a show-ului despre noua sa viață și despre lucrurile pe care le trăiește zi de zi alături de micuțul lui.

Fanii nici că se așteptau ca acesta să-și găsească aleasa inimii, fiind cu toții obișnuiți ca acesta să fie unul din cei mai râvniți burlaci. În ediția de ieri, matinalul de la Antena 1 a spus că îi zice fiului Luca maimuca, timp în care îi arată diverse animale surprinse pe tapetul viu colorat din camera sa.

Gabriela Prisăcariu a arătat în câteva filmulețe video pe instagram cum arată locul în care doarme micuțul, iar fanii i-au felicitat pe părinții pentru alegerile făcute. La finele poveștii vedeta a subliniat că nu se mai gândește la un frate mai mic pentru acesta. 

“Îi zicem copilului Luca maimuca. Îi arătăm camera care e decorată cu diferite animale și am văzut că a reacționat la leu. Ne-am zis că fratele mai mic nu o să existe”, a mărturisit Dani Oțil.

„Cât de mult te-am dorit”

Celebrul prezentator a reușit să emoționeze pe toată lumea cu o scrisoare destinată micuțului său în prima zi lui pe această lume. Dani Oțil a vorbit despre minunea apărută în noua sa viață în stilul caracteristic.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI