Cum i-a dovedit Romina Gingașu milionarului Piero Ferrari că nu o interesează banii lui: “Orice bărbat s-ar gândi”

de: Andrei Simion
19 07. 2024

Într-o discuție sinceră în cadrul podcastul-ului „Acasă la Măruță”, Romina Gingașu a dezvăluit detalii  despre relația sa, subliniind că atitudinea și valorile personale joacă un rol foarte important într-o relație de succes.

Romina Gingașu, despru Piero Ferrari

Aceasta a explicat că dacă avea o atitudine de snob sau dacă ar fi fost excesiv de preocupată de bunuri materiale, probabil că nu ar fi reușit să mențin relația.

De asemenea, Romina a discutat despre certurile care au apărut în relația lor, menționând că acestea au fost adesea legate de lucruri mărunte care nu își au rostul, dar a subliniat importanța de a demonstra în fața partenerului dacă poți fi potrivit pentru rolul de soție.

„Probabil dacă avea o atitudine de snob sau o atitudine de femeie care își dorește lucruri materiale sigur nu rezistam niciodată să fiu cu el. Sigur el nu voia să fie cu mine. Orice bărbat s-ar gândi, nu numai el, dar femeia trebuie să îi dovedească dacă poate să fie soția lui sau nu. Ne-am mai certat și noi în relație, de la lucruri mărunte care nu își au rostul”, a mărturisti Romina Gingașu, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”

Motivul pentru care Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari

Romina Gingașu a clarificat că, deși este căsătorită cu Ferrari, nu și-a schimbat numele în Ferrari. Ea a explicat că a ales să păstreze numele său de fată pentru a nu afecta posibilitățile sale profesionale, având în vedere că numele Ferrari este o marcă înregistrată.

„Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari, deși suntem căsătoriți. Numele de Ferrari este marcă înregistrată și a fost decizia mea, altfel nu aș fi putut să fac nimic în viața mea după”, a mai spus aceasta.

Romina Gingașu a declarat că îl adoră și îl iubește profund pe Piero, afirmând că este dispusă să facă orice pentru el. Ea a subliniat că, indiferent de averea lui Piero, aceasta rămâne proprietatea lui și nu a altora. Romina a subliniat că legătura dintre ei este extrem de strânsă și va dura întotdeauna.

„Pe Piero îl ador, îl iubesc. Eu pentru Piero sunt capabilă de orice, iar când spun orice… înseamnă orice. Poate să aibă miliarde de euro, pentru că nu vor fi niciodată ale mele și ale niciunei alte soții, iubite sau etc… pentru că sunt ale lui. Între mine și Piero este o legătură foarte strânsă și care va fi pentru totdeauana și vreau să spun asta foarte clar”, a spus Romina Gingașu.