Cum faci tort Kinder felie de lapte, la tine acasă. Ingredientele de care ai nevoie
Cum poți să faci tortul Kinder felie de lapte? Este adorat de copii și se face destul de ușor. De ce ingrediente ai nevoie și care este modul de preparare? Îl poate face oricine la el acasă.
Rețetă pentru tort Kinder felie de lapte
Tortul felie de lapte este unul din cele mai bune dulciuri și este categoric în topul listei copiilor. Acesta are un blat pufos și o cremă delicioasă și foarte populară. Are nevoie de două straturi de blat și de o umplutură cu cremă de lapte și miere.
E moale și perfect pentru gusturile tuturor, mai cu seamă că ciocolata se combină perfect cu laptele. Este o rețetă la îndemâna oricui și categoric este mai bun decât prăjitura care se găsește în magazinele de peste tot din lume.
- Pentru aluatul de biscuiți ai nevoie de:
– 3 albușuri mari
– 3 gălbenușuri mari
– 75 g zahăr pudră
– 30 g ulei de porumb
– 15 g cacao amară
– 20 g 00 făină
– 1 vârf de cuțit de sare
- Pentru crema de lapte ai nevoie de:
– 150 g smântână proaspătă (neîndulcită)
– 50 g lapte condensat
– 10 g de miere de flori sălbatice
– 2 g gelatină
Mod de preparare
Bate albușurile cu zahăr și un vârf de sare și adaugă gălbenușurile ulterior, amestecând de jos în sus. Adaugă făina și cacao și amestecă până ce totul devine omogen. Pasul următor este să pui ulei. Toarnă compoziție într-o tavă de 20×30 de cm pe care o tapetezi anterior cu tavă de copt pentru a nu se lipi.
Scoate totul din cuptor și întoarce cu susul în jos pe o foaie de hârtie e copt. Sigilează totul cu foaie de aluminiu și lasă să se răcească. Ai nevoie de cremă la următorul pas. Înmoaie gelatina și bate frișca după ce termini. Amestecă mierea cu jumătate din măsura de lapte condensat și încălzește cealaltă jumătate.
Aici vei obține o compoziție cu o consistență corectă. Umple una din jumătăți cu crema de lapte, întinde totul cu o spatulă și înfășoară din nou cu folie alimentară prăjitura. Adaugă peste încă un strat și păstrează totul la rece pentru a se aromatiza cum trebuie. Acesta se păstrează umed și pufos prin metoda în cauză.
Dacă nu vei proceda așa, vei avea o prăjitură uscată și destul de greu de consumat. O poți umple și cu câteva fructe precum zmeură sau coacăze, dacă vrei. De asemenea, poți pune încă un strat de cremă și încă un blat, pentru a o face extra.