Cum faci mămăliga la cuptorul cu microunde. Secretul pentru a ieși exact ca la aragaz

Cum faci mămăliga la cuptorul cu microunde. Secretul pentru a ieși exact ca la aragaz
Ce secret s-a aflat despre mămăligă

Îți este poftă de mămăligă, dar nu îți dorești să petreci foarte mult timp în bucătărie pentru a găti acest preparat delicios? Află că există mai multe trucuri pentru a pune pe masa celor dragi un produs preferat de foarte mulți români dacă te folosești de cuptorul cu microunde.

Rețetă simplă de mămăligă. Este gata în câteva minute

Nu a fost niciodată mai simplu să faci mămăligă! Acest preparat este extrem de versatil, așa că poate să însoțească diferite bucate foarte gustoase. Gospodinele caută tot felul de rețete pentru a se asigura că persoanele dragi o să se bucure de cele mai bune alimente, gătite într-un timp foarte scurt.

Cuptorul cu microunde poate să devină foarte folositor atunci când vine vorba despre o rețetă simplă de mămăligă. Preparatul tău o să iasă exact ca la aragaz, fără prea mult efort. Trebuie să te folosești doar de câteva trucuri și ingrediente simple, iar cei dragi o să se lingă pe degete și o să mai ceară o porție.

Există numeroase rețete pentru a face mămăligă, iar românii adoră acest preparat. Cuptorul cu microunde te poate ajuta, ținând cont că produsul o să fie gata în doar câteva minute. O să te bucuri nespus! Secretele s-au aflat, așa că nu mai este nevoie să petreci mult timp în bucătărie.

Tot ce trebuie să faci

O să ai nevoie de 200 de grame de mălai, 750 ml apă fiartă, sare și 2 linguri de ulei de măsline pentru a face cea mai gustoasă mămăligă. Începe prin a combina mălaiul cu sarea, apoi adaugă o cană plină cu apă fiartă. Amestecă bine cu un tel înainte de a mai turna apă fiartă.

Apoi, pune cele 2 linguri de ulei de măsline în compoziție și adaugă un sfert de cană cu apă fiartă, amestecând bine. Poți să pui și restul de apă din recipient după ce observi că uleiul tău s-a combinat cu restul de ingrediente. În momentul în care totul este gata, lasă mămăliga la cuptorul cu microunde.

Cât timp este lăsată mămăliga la cuptorul cu microunde

Castronul de mămăligă trebuie să fie lăsat timp de 7 minute la 900 – 1000 de W. El trebuie să fie scos pentru a amesteca bine compoziția, apoi lăsat din nou la cuptorul cu microunde pentru același timp și la aceeași putere. O să observi că mămăliga ta s-a legat extrem de bine dacă optezi pentru această rețetă!

Cei dragi o să se bucure enorm în momentul în care o să guste din această mămăligă, preparată la cuptorul cu microunde. Mai mult, toate rudele o să își dorească să afle rețeta extrem de simplă. Gustul este fantastic, iar alimentul pare că a fost făcut la aragaz!