Cum faci acasă înghețată pe băț, fără zahăr. Trucul secret care o face ca aia de la magazin VIDEO

Cum faci acasă înghețată pe băț, fără zahăr. Trucul secret care o face ca aia de la magazin VIDEO
Înghețată de casă fără zahăr

Vine vara și meriți un răsfăț răcoritor și delicios așa cum e înghețata. Cu toate acestea, înghețata din comerț vine adesea cu un munte de calorii, zahăr, conservanți, coloranți și mulți E-uri.

Cum faci acasă înghețată pe băț, fără zahăr

Cel mai bine ar fi să ți-o prepari singur, iar procesul nu este deloc dificil, ba dimpotrivă. Mai grea este așteptarea ca înghețata să se răcească complet și să o poți consuma. Așa că sfatul este să o pregătești seara și să te bucuri de ea a doua zi.

Pentru a face înghețată super răcoritoare și delicioasă nu ai nevoie de ingrediente multe, de zahăr sau de vreun aparat magic. Pur și simplu achiziționează-ți forme de înghețată și joacă-te cu aromele până îți găsești preferata.

Uite ce ingrediente ai nevoie ca să faci înghețată de căpșuni

  • 500 g căpșuni proaspete
  • 200 g smântână lichidă pentru frișcă
  • 50 g îndulcitor

Mod de preparare

Pentru început, trebuie să știi că poți înlocui căpșunile cu orice fructe dorești. De la piersici, caise, struguri, fructe de pădure proaspete, până la zmeură sau afine.

Pune fructele într-un blender și apoi dă totul prin sită. Aadugă smântâna de frișcă și îndulcitorul și amestecă bine, apoi toarnă totul în forme de înghețată și pune la congelator.

Lasă să stea peste noapte și apoi servește. Este o gustare delicioasă, răcoritoare și cu puține calorii.

În plus, poți face diferite înghețate dacă amesteci suc cu îndulcitor și bucățele de fructe. Poți face aceeași înghețată folosind un iaurt natural pe care îl amesteci cu fructe pasate, pentru un desert răcoritor și cu puține calorii.

Dacă vrei, poți face înghețată din budincă făcută în casă, cu îndulcitor sau cu miere. Atenție, însă, la calorii, pentru că o astfel de înghețată poate avea până la 250-300 de calorii, așa că ar fi bine să te limitezi la doar una pe zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI