Cum este folosită Andreea Esca pentru a înșela românii. Oamenii sunt ademeniți să dea 250 de euro

de: Ioana Bucur
03 08. 2023

Celebra prezentatoare a Știrilor PRO TV este ținta unei fraude în mediul online. Cum a ajuns Andreea Esca să fie folosită de escroci pentru a înșela românii. Oamenii sunt ademeniți să dea 250 de euro. Cum a reacționat vedeta.

Andreea Esca este folosită pentru a înșela românii

Andreea Esca este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară. Este un exemplu, din toate punctele de vedere, pentru femeile din România.

Tocmai pentru a se profita de încrederea de care se bucură din partea publicului, Andreea Esca a ajuns să fie folosită pentru a înșela românii.

În ultimele zile, pe Facebook a circulat masiv un anunț fals, cu titlul „Acesta este ultimul interviu cu Andreea Esca. Chiar merge la închisoare?”. Cei care dădeau click pentru a citi știrea erau redirecționați de pe platforma de social media pe un site ce conținea mesaje ce îi ademeneau să facă anumite plăți online în valoare de 250 de euro, în speranța că se vor îmbogăți.

Înșelătoria se folosește nu doar de imaginea prezentatoarei, dar și a PRO TV și DIGI24.

Te-ar putea interesa și: Averea impresionantă a Andreei Esca. Vedeta PRO TV obține venituri colosale din afaceri: ”Nu sunt deschisă la risc”

„Escroci virtuali sau fizici există de când lumea”

Unul dintre titlurile mincinoase spunea că „Banca Naţională a României o dă în judecată pe Andreea Esca pentru sfaturile sale bune despre cum poate deveni fiecare român cu adevărat bogat”.

„Nu ştiu ce sunt aceste treburi. Distracţiile unora pe Internet. Nici n-am deschis:. Scuze, dar sunt cu multă treabă, n-am timp de unii care n-au ce face. Nu mă interesează să vorbesc cu nişte motoare de calculator. Nu există temă de discuţie, iar escroci virtuali sau fizici există de când lumea”, a spus Andreea Esca, pentru Pagina de Media.

Nu este prima oară când vedeta este vizată de astfel de înșelătorii.

„Cineva are chef de glume nepotrivite, iar mie mi se pare foarte urât să amăgeşti oamenii, folosind identitatea cuiva. De aceea vă anunţ că singura mea pagină de FB oficială este aceasta, care este şi marcată cu semnul bleu necesar”, îşi avertiza Andreea Esca fanii din Social Media, în 2017.

„Văd pe facebook o mulţime de postări despre mine care am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit! Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsaţi păcăliţi!

Chiar şi după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nici o jenă, teamă, bun simţ… Oare au şi ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai nici un Dumnezeu?”, a scris Andreea Esca pe reâelele sociale, atunci când s-a confruntat cu o situaţie similară, în 2019.

Te-ar putea interesa și: Ce a spus Dan Negru despre Andreea Esca. Mesajul categoric al vedetei Kanal D: „Există discriminare”