Cum despodobești bradul fără a face mizerie. Cele mai tari sfaturi utile
Bradul de Crăciun îți înfrumusețează casa de sărbători și îi bucură pe toți cei din jur, de la mic la mare. Cu toate acestea, după ce au trecut zilele încărcate de magie, trebuie să îl despodobești, însă gândul la mizeria care se face în aceste momente te ține pe loc.
Trucuri geniale pentru a despodobi bradul
A venit momentul să despodobești bradul, însă te ferești de această activitate gândindu-se la mizeria care rămâne în urmă. Este important să recurgi la anumite trucuri geniale pentru a nu pierde foarte mult timp. O să observi diferențe imense față de alți ani dacă respecți câteva reguli.
Începe prin a pune folie de aluminiu, ziare sau o pătură sub brad pentru ca acele să nu afecteze parchetul. O să vezi că mizeria o să fie mult mai ușor de curățat, strângându-se într-un singur loc. De asemenea, ghirlandele trebuie să fie înlăturate mai întâi atunci când despodobești bradul.
Ulterior, scapă de beteală și de globuri. Aceste obiecte trebuie să fie tratate cu grijă pentru ca să cadă cât mai puține ace pe jos. Trebuie să ai grijă și la instalația electrică. Ea nu trebuie să fie smulsă din pom, ținând cont că riști să strici cablurile. Astfel, o să te asiguri că totul rămâne într-o stare bună.
Secretele s-au aflat. Mulți români o să recurgă la aceste trucuri
Trebuie neapărat să folosești obiectele pentru brad și în următorii ani, așa că ele trebuie să fie strânse și depozitate cu mare grijă. Apoi, după acest pas, începe prin a tăia toate crenguțele mai mici, ținând cont că ele se pot rupe foarte ușor. Poți să recurgi la o foarfecă de grădină sau la un cutter.
Este necesar să parcurgi toate etapele cu mare grijă, pentru a nu te răni. Pune crenguțele tăiate într-o pungă de gunoi. În cazul în care observi că este greu să scoți bradul din suport, poți să tai și crengile mai mari. Ulterior, el trebuie să fie dus afară.
Ce poți să faci cu bradul
Bradul poate să fie înfășurat în folie de aluminiu sau, dacă este mai mic, poate să fie pus într-un sac de gunoi, potrivit cumsa.ro. Acesta trebuie să fie poziționat cu vârful în jos și lăsat la gunoi, de unde îl poate prelua firma de salubrizare. În niciun caz nu trebuie să îl arunci pe domeniul public!
Poți să plătești amenzi usturătoare dacă recurgi la un asemenea gest. Nu uita să verifici dacă există spații pentru depozitarea brazilor în locul în care stai sau magazine de bricolaj care se ocupă cu preluarea brazilor uscați. Ultima variantă îți poate aduce și vouchere.