Cum cureți grăsimea din hota ta. Ce trebuie să pui pe aragaz, la fiert, cel puțin o oră

Cum cureți grăsimea din hota ta. Ce trebuie să pui pe aragaz, la fiert, cel puțin o oră
Cum cureți grăsimea din hota ta?

Multe dintre gospodine încearcă să facă o treabă fantastică mai ales când vine vorba despre curățenia de primăvară. Totul trebuie să lucească, totul trebuie să fie pus la locul lui, iar niciun detaliu să nu fie lăsat în urmă. Grijile mari vin în special la hotă și cuptor. Murdăria pare că este mult mai greu de dus în aceste locuri. Cum poți să cureți grăsimea din hota ta și ce trebuie să pui la fiert? Procesul durează cel puțin o oră, dar rezultatele sunt garantate.

Trucuri pentru curățenie: cum să scapi de grăsimea din hota ta?

Bucătăria este una din încăperile principale ale casei. Toate poveștile bune și cele mai interesante discuții se petrec aici, în jurul mesei, cu prietenii sau familia.

Curățenia de primăvară este clar pe lista tuturor, iar în timpul acesta cele mai grele obiective sunt spălatul cuptorului/aragazului cu toate ustensilele sale.

Hota trebuie să fie mereu curată pentru a funcționa cum trebuie, mai cu seamă că este unul din cele mai folosite electrocasnice și unul din cele mai murdare.

Ea absoarbe grăsimea din fum și vapori atunci când gătești și culege cu ușurință multă murdărie. Cu toate astea, majoritatea gospodinelor știu cât este de dificil să accesezi anumite părți ale ei.

Există câteva produse pentru curățarea în interior, acestea fiind cele pentru degresare. Aplică soluția corect pentru a avea rezultatul dorit.

1. Pulverizează interiorul cu un produs degresant.
2. Așteaptă câteva minute să își facă efectul.
3. Repetă procesul până când vezi în interiorul hotei complet curat.

Altă metodă eficientă

O altă soluție este folosirea unei soluții pe care o faci tu cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Este adevărat că metoda aceasta necesită timp, dar cu siguranță vei rămâne mulțumit de rezultat.

1. Pune două oale pline cu apă cu bicarbonat de sodiu pe aragaz
2. Aprinde focul și lasă oalele la fiert
3. În tot timpul acesta trebuie să ai hota pornită
4. Ține oalele pe aragaz pentru o oră ca metoda să fie eficientă
5. Protejează aragazul cu hârtie absorbantă încât să țină grăsimea care ar putea cădea dizolvată din hotă
6. Stinge focul și curăță hota cu o cârpă înauntru.
7. Poți face un amestec de apă și bicarbonat de sodiu pentru zonele în care trebuie să insiști pentru a fi curățate.

Este util să ștergi aragazul cu totul și alte obiecte din componența sa cu o soluție frumos mirositoare. Începe cu o cârpă înmuiată în apă cu oțet, ulterior cu alta curată înmuiată în apă.