Cum au reacționat apropiații lui Cornel Galeș, după ce le-a prezentat-o pe Viviana. Mulți l-au pus la zid după moartea Ilenei Ciuculete

de: Andrei Simion
01 12. 2019

Cornel Galeș a murit, duminică, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Spania. Fosta lui soție, celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete, a încetat din viață în 2017, iar bărbatul și-a făcut ulterior o altă relație. El nu le-ar fi spus însă aproiaților lui faptul că Viviana este iubita lui.

Cum au reacționat apropiații lui Cornel Galeș, după ce le-a prezentat-o pe Viviana

Ileana Ciuculete a murit în anul 2017, iar soțul ei, Cornel Galeș a trecut printr-o perioadă foarte grea. Alături i-a fost șefa lui, Viviana, pe care a prezentat-o după un timp cunoscuților.

„Am cunoscut-o pe Viviana în calitate de colegă a lui. Faptul că ne-a prezentat-o, repet, în calitate de colegă, înseamnă că este o persoană deosebită pentru el și un om extraordinar. De când a murit finuța, el este ca al treilea copil al meu. Oricum, ce o fi, ce n-o fi, dacă într-o zi își va găsi fericirea, eu voi ști că în spate e mâna finuței. La bărbați, văduvia e greu de suportat”, a declarat la acea vreme Doina Belu, nașa lui de cununie.

Ulterior, Cornel Galeș a început o relație cu Viviana și s-au mutat în Spania. Cei care l-au cunoscut au mărturisit că bărbatul s-a schimbat foarte mult după ce s-a mutat peste hotare. De altfel acest lucru se poate observa din postările sale de pe rețelele de socializare. Se fotografia la piscină în timp ce fuma trabuc, iar postările erau foarte dese.

Cea care a anunțat decesul lui Cornel Galeș a fost nașa lui, Doina Belu, iar vestea tristă a fost confirmată ulterior și de Viviana.