Cum au fost surprinşi fiul şi soţia miliardarului Dan Petrescu înainte de tragedia în care şi-au pierdut viaţa

Cum au fost surprinşi fiul şi soţia miliardarului Dan Petrescu înainte de tragedia în care şi-au pierdut viaţa
Cum au fost surprinşi fiul şi soţia miliardarului Dan Petrescu înainte de tragedie

Familia milionarului Dan Petrescu care a dispărut în accidentul aviatic de la Milano, la începutul acestei luni, – Dan, Regina și fiul lor – este plânsă și de rudele din Germania.

Cum au fost surprinşi fiul şi soţia miliardarului Dan Petrescu înainte de accidentul aviatic

În urma accidentului, Dan Petrescu, Regina, fiul lor, pe nume Dan Ștefan, dar și alți cinci pasageri nu au avut șanse de supraviețuire, după ce avionul cu un singur motor al afaceristului s-a prăbușit peste o clădire goală de la periferia orașului italian Milano.

Ipotezele pe care le iau în considerare autoritățile sunt fie un stop cardio-respirator al pilotului, fie o defecțiune gravă la motor, ambele situații determinând mișcările bruște și incoerente ale avionului, conform martorilor.

Moștenirea uriașă a lui Dan Petrescu este acum obiectul discuțiilor în spațiul public, iar cele mai mari șanse să intre în posesia averii de cel puțin 400 de milioane de euro le au mama afaceristului, în vârstă de 98 de ani, și Anca Surugiu, asistenta și confidenta milionarului.

”Dan Petrescu ar fi avut peste 150 de apartamente, terenuri și clădiri în cele mai frumoase și scumpe zone ale Bucureștiului, Aviatorilor și Primăverii. În plus, deținea numeroase terenuri pe care le-a închiriat unor lanțuri comerciale din România. Ar fi deţinut inclusiv un teren de 4.000 de metri pătrați lângă Palatul din Primăverii al lui Nicolae Ceaușescu”, potrivit antena3.ro.

”Apropiații spun că Dan Petrescu avea o avere atât de mare, încât a ajuns să aibă câte o proprietate pe fiecare stradă importantă din Nordul Capitalei. De exemplu, pe străzile Modrogan și Rabat, cumpărase două blocuri, ambele cu câte 20 de apartamente. Ulterior, fiecare apartament era închiriat cu aproximativ 3.500 de euro lunar, potrivit informaţiilor din spaţiul public”, spunea sursa citată.

Rudele familiei Petrescu, devastate de durere

Rudele din Germania ale familiei Petrescu sunt devastate de tragedia petrecută, iar Achim și Wolf Dieter, frații Reginei Petrescu (născută Balzat), au publicat un mesaj emoționant, precum și câteva fotografii cu cei dispăruți.

”Nu există cuvinte care să descrie cum ne simțim în fața dezastrului din 3 octombrie 2021. Șase familii au pierdut rude în accidentul de avion de lângă Milano. Plângem toate victimele, iubita noastră soră Regina, cumnatul nostru Dan și nepotul nostru Dan. De asemenea, nu-i uităm pe cei care au fost la bord cu cei dragi și nici rudele lor. Lumea s-a schimbat, a devenit mai săracă”, așa sună mesajul rudelor familiei Petrescu.

În urmă cu câteva zile, fratele Reginei Petrescu a împărtășit fotografii cu familia surorii lui, iar în dreptul uneia dintre ele a notat: ”Ultima fotografie în Montreal”, potrivit Fanatik.

Dan Ștefan, fiul milionarului, se stabilise de ani buni în Canada, acolo unde era cercetător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI