Cum au fost surprinse Elena Udrea și mama sa la mare. Gestul lor a atras atenția tuturor. Imagini de senzație

Cum au fost surprinse Elena Udrea și mama sa la mare. Gestul lor a atras atenția tuturor. Imagini de senzație
Cum au fost surprinse Elena Udrea și mama sa la mare. Gestul lor a atras atenția tuturor. Imagini de senzație

Elena Udrea a reintrat în peisajul monden din România, după ce a ales să își petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Cum au fost surprinse Elena Udrea și mama sa la mare

Fostul ministru al Turismului a fost surprinsă pe plajă cu logodnicul său, Adrian Alexandrov, fiica lor și mama Elenei Udrea.

Acum, Elena Udrea a fost fotografiată de paparazzi într-o altă ipostază, una în care nu a mai fost văzută.

Fosta democrat-liberală a fost surprinsă în timp ce servea o bere alături de mama ei pe litoral.

După ce au stat la plajă cu toții, Elena Udrea a mers la o terasă, acolo unde și-a luat o bere și a luat prânzul alături de mama ei, în timp ce logodnicul său și fetița au plecat în camera de hotel.

Elena Udrea a purtat un costum de baie galben, iar pe deasupra și-a pus o rochie transparentă, croșetată. La cei 48 de ani, blonda are un trup impecabil, chiar dacă a trecut și printr-o sarcină.

Ea a făcut ravagii pe plajă, însă a ales să se acopere puțin mai mult decât o făcea pe vremuri, când era singură și nu devenise încă mamă.

Elena Udrea a ieșit din peisajul politic românesc odată cu implicarea în dosarul privind campania din 2009. Ea a fost condamnată la 8  ani de închisoare cu executare pentru două fapte de instigare la luare de mită și cinci infracțiuni de spălare a banilor.

Fostul ministru al Turismului formează un cuplu cu Adrian Alexandrov, cel alături de care are o fetiță.

”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat

(n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai  multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea, geloasă pe fetița ei

Fostul politician trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales de când pe lume a venit micuța Eva.

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul.

Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei, însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati, după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră.

Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a declarat Udrea într-un interviu pentru Kanal D.

Foto: Wowbiz.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI