Cum au fost caracterizate Simona Halep și Sorana Cîrstea într-un singur cuvânt. Lui Măruță nu i-a venit să creadă

Cum au fost caracterizate Simona Halep și Sorana Cîrstea într-un singur cuvânt. Lui Măruță nu i-a venit să creadă
Cum au fost caracterizate Simona Halep si Sorana Cirstea intr-un singur cuvant

Invitată în platoul emisiunii La Măruță de la PRO TV, Mihaela Buzărnescu a acceptat o provocare inedită din partea soțului Andrei. Cătălin Măruță i-a cerut frumoasei tenismene să-i caracterizeze într-un singur cuvânt pe câțiva dintre colegii săi de breaslă. Lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă cum le-a descris pe colegele sale.

Cum au fost caracterizate Simona Halep și Sorana Cîrstea într-un singur cuvânt

Binențeles, din acest top nu puteau lipsi Simona Halep, Sorana Cîrstea sau Monica Niculescu. În timp ce pe Simona Halep a caracterizat-o ca fiind o sportivă care pune foarte multă pasiune în jocul său. Despre Irina Begu, Mihaela Buzărnescu a declarat că este o persoană ambițioasă.

Una dintre cele mai muncitoare persoane i se pare Monica Niculescu, despre care tenismena a declarat că este „un câine pe teren”, în timp ce Sorana Cîrstea este, în opinia Mihaelei Buzărnescu, cea mai longevivă tenismenă din România.

Ana Bogdan, determinare. Irina Begu, ambiție. Monica Niculescu este o luptătoare, ca să nu zic câine pe teren. Serena Williams, tigroaică. Simona Halep, pasiune. Sorana Cîrstea, longevitate.

Când a sosit momentul clasamentului masculin, frumoasa sportivă și-a enunțat preferatul: inegalabilul Roger Federer, pe care tenismena română îl consideră „the one”. Pe Rafael Nadal l-a denumit fiară și pe Novak Djokovic barbar, din cauza stilului său agresiv de a evolua pe teren.

În ceea ce-i privește pe colegii săi băieți, Mihaela a spus despre Marius Copil că este un băiat amuzant, iar la Victor Hănescu apreciază cel mai mult faptul că este un sportiv corect.

Roger Federer, the one. Horia Tecău, super băiat. Marius Copil, funny. Victor Hănescu, fair play. Rafael Nadal, fiară. Novak Djokovic e între Nadal și Federer. L-aș descrie talentat. Ba nu, barbar.

Jucătoarea de tenis care a primit doi euro la turneul de la Madrid

Deși pare incredibil, informația este cât se poate de adevărată. Sara Cakarevic, franțuzoaica de pe locul 410 WTA, a plecat mai bogată cu doar doi euro în buzunar de la turneul ITF de la Praga. A fost eliminată după ce a pierdut primul meci din primul tur al calificărilor.

Chiar dacă premiul propriu-zis nu a fost de doi euro, aceasta este suma care a ajuns la celebra tenismenă, după ce din totalul de 45 de euro s-au scăzut impozitul în valoare de 6,75 de euro și taxa de participare care ajunge la 36 de euro.

„Credeam că e o glumă. Mulţumesc ITF pentru cafeaua gratuită. Nici măcar nu mi-ai dat cei 25 de cenţi”, a declarat Sara Cakarevic, amuzată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI