20 nov. 2021 | 17:20

Cum atrag românii sărăcia în casă, de fapt. Cele 4 greșeli pe care le fac des

Diverse
Cum atrag românii sărăcia în casă, de fapt. Cele 4 greșeli pe care le fac des

Cum atrag românii sărăcia în casă. Specialiștii susțin că obișnuim să folosim cuvinte, care repetate în mod frecvent, ne alungă bunăstarea. Iată care sunt obiceiurile proaste care ajung să ne influențeze radical viața.

Cum atrag românii sărăcia în casă

Majoritatea visăm să avem un trai lipsit de griji și prosperitate, însă de multe ori nu reușim să dobândim aceste lucruri. Specialiștii ne arată faptul că totul constă în modul în care gândim. Atâta vreme cât ne văicărim mereu ca nu avem bani pentru a cumpăra ce ne dorim, nu vom evolua deloc în acest sens. Drept urmare, este musai să schimbăm anumite aspecte din viața noastră care ne creează doar neplăceri.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au făcut dezvăluiri pe acest subiect în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Cei doi au vorbit despre modul în care putem atrage bunăstarea în viața noastră.

Mihai Voropchievici, specialist în numerologie și astrologie, a mărturisit că dacă ne dorim un lucru, nu trebuie să ne cramponăm niciodată de prețul lui, chiar dacă nu avem bani suficienți.

‘Pornește cu setarea mentală Eu acest lucru îl voi avea. Indiferent cum vei face și cât va dura. Dacă ne setăm negativ, nu vom reuși niciodată, atrage atenția Mihai Voropchievici, specialist în numerologie și astrologie. Este important să îți stabilești niște intenții care te vor ajuta în acest sens. Totul pleacă de la gândire’, a spus Mihai Voropchievici.

‘Oamenii trebuie să se gândească că trebuie să câștige bani pentru a-și cumpăra acel lucru’, a conchis și Lidia Fecioru.

Cele 4 greșeli pe care le fac des oamenii

Mai mult de atât, trebuie să gândim pozitiv pentru a atrage lucruri pe măsura în viața noastră. Însă dacă continuăm să rostim anumite idei, prin prisma vorbelor folosite, vom rămâne practic la un nivel inferior și nu vom reuși să ne ridicăm din punct de vedere financiar.

‘Când vom îndrăzni să aspirăm la mai mult și vom avea curaj în acest sens, vom reuși să atragem lucrurile dorite. Dacă ne inducem faptul că noi nu suntem în stare să obținem un lucru, niciodată în viață nu-l vei lua’, a mai spus Mihai Voropchievici.

Una dintre frazele care care alungă bunăstarea este ‘Nu am bani’. Trebuie să ne schimbăm mentalul din acest punct de vedere și să ne setăm pe ideea ‘Eu voi avea acel lucru’.

‘Nu voi câștiga niciodată atâția bani’, o altă idee care ne poate bloca potențialul financiar. Cei care spun acest lucru, se mulțumesc cu puțin și nu-și setează aspirații mai mari.

‘Doar hoții câștigă bine, oamenii cinstiți rămân sărăci’, ajung să le spună părinții copiilor. Prin acest mod nu vor face decât să plafoneze copilul că e bine să se mulțumească cu puțin.

‘În loc să-l pună să citească o carte despre oamenii de succes, cum au ajuns unii oameni să aibă succes’, a adăugat Lidia Fecioru.

‘Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate’, un alt mod de a alunga bunăstarea din viața noastră. Sunt oameni care nu-și asumă riscuri.

‘Există în numerologie cifra banilor, o persoană care toată viața se mulțumește cu acei bani puțini. Cifra 6. Cei care sunt născuți pe 5, 15, 24. Se mulțumesc cu puținul pe care îl iau, dar vor sigur și constant toată viața’, a mai declarat Voropchievici.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro