Cum arătau Mihai Onilă și soția lui, în ziua nunții. Ce spunea atunci despre Adriana

de: Ana Chivu
26 06. 2020

Povestea soților Onilă emoționează și acum. Artistul a rămas în vizorul public după ce a mărturisit tragedia prin care a trecut. Recenta postare a sa a cuprins o fotografie de suflet pe care mulți n-au înțeles-o. Despre ce e vorba?

Mihai Onilă și soția sa în ziua nunții?

Mihai Onilă a publicat recent o poză cu Adriana în ziua în care cei doi au devenit soț și soție. Fostul component de la Axxa a trecut printr-un episod extrem de greu care-i va rămâne veșnic întipărit în memorie. Fetița sa s-a stins din viață în chinuri teribile. Ioana Emily Hope avea doar 9 ani atunci când a murit din cauza unor probleme grave de sănătate – o tumoră inoperabilă pe creier. Artistul și soția sa au continuat lupta doar în doi, după decesul copilului lor.

Mihai și Adriana Onilă

Cu toate că mulți n-au înțeles de ce acesta a făcut referire la acel moment din viața lui în care și-a unit destinul cu femeie pe care o iubește, el a văzut totul ca pe un dar, așa cum vede viața de când Ioana nu mai este. Fostul artist memorează cele mai fericite clipe și se hrănește cu ele, dar mai ales cu dragostea pe care i-o poartă Adrianei. „Ești mireasa vieții mele!”, este mesajul care însoțește imaginea de familie. „UN ÎNTREG!!!!UN GLOB… UN CERC!!!”, a adăugat el. Din nefercire, cei doi s-au despărțit la patru ani de la moartea fiicei lor, dar povestea de dragoste dintre ei nu va fi ușor uitată, mai ales că amintiri dureroase îi vor lega pe viață.

 „Relația cu soția mea s-a încheiat”

„Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară. Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca inginer de sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc.”
Mihai Onilă