Cum arată vila pentru care o familie de români a plătit 84.000 de euro pentru un sejur de 12 zile în Maldive. De ce servicii au beneficiat

de: Andrei Simion
28 09. 2024

Maldive continuă să fie una dintre destinațiile exotice preferate de români. În timpul pandemiei, cererea pentru insulele din Oceanul Indian a crescut considerabil, pe măsură ce tot mai mulți oameni își doreau să scape de izolarea impusă de restricții.

Cum arată vila pentru care o familie de români a plătit 84.000 de euro

Chiar dacă criza s-a încheiat și granițele sunt din nou deschise, dorința de a evada din rutina zilnică persistă. În acest context, o familie de români a achitat 84.000 de euro pentru o vacanță în Maldive, conform declarației lui Cosmin Marinof, CEO-ul agenției de turism Dertour.

„Am vândut o vacanţă în Maldive de 12 zile pentru 84.000 de euro, în care au mers trei persoane, doi adulţi şi un copil. Tariful vine în special din preţul vilei în care au stat în Maldive”, a declarat Cosmin Marinof, CEO Dertour, la emisiunea de business ZF Live.

Cum arată vila pentru care o familie români a plătit 84.000 de euro pentru un sejur de 12 zile în Maldive

De ce servicii au beneficiat

O bună parte din suma achitată de turiști a fost alocată cazării. Conform directorului Dertour, aceștia au stat într-o vilă de 350 de metri pătrați, situată pe plajă, având la dispoziție inclusiv serviciile unor majordomi.

„Vila avea 350 de metri pătraţi, piscină, situată pe plajă şi butler service. Totul era la dispoziţia ta, doar la un telefon distanţă”, a mai spus Cosmin Marinof la ZF Live.