Cum arăta Vica Blochina pe vremea când era dansatoare la Melody. O mai recunoşti? Foto

de: Andrei Simion
02 12. 2022

Cum arăta Vica Blochina pe vremea când era dansatoare la Melody. Nume importante din politica românească treceau pragul fostului bar din centrul Capitalei. Blonda cu forme atrăgătoare reușea să-i cucerească pe toți. Vedeta a vorbit deschis despre experiențele trăite la localul pe care l-a descris ca fiind un fel de Moulin Rouge din Paris.

Cum arăta Vica Blochina pe vremea când era dansatoare la Melody

Originară din Lituania, Vica Blochina locuiește în România de peste două decenii. Este cunoscută pentru activitatea sa de la fostul bar Melody, din centrul Bucureștiului, unde era dansatoare. Controversata vedetă își punea în valoare toate atuurile fizice pentru a atrage privirile asupra ei – și a reușit.

Reprezentanți importanți din lumea politică românească au trecut pragul fostului bar din centrul Capitalei. Cu unii dintre ei, Vica Blondina i-a cucerit încă de la început. Nu știm dacă a făcut-o intenționat sau nu… Cert este că aparițiile sale amețitoare îi înnebuneau cu adevărat pe bărbați.

Cu sânii generoși la vedere, Vica Blochina îi lua pe nepregătite pe clienții Melody. Unii dintre ei ajungeau imediat în brațele dansatoarei. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile încărcate în galeria FOTO vorbesc de la sine.

Într-un interviu oferit presei românești, Vica Blochina a vorbit despre experiențele trăite în Melody. Potrivit spuselor sale, puteai să lucrezi la fostul bar doar dacă erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. Nu oricine era angajat aici.

Ce a dezvăluit Vica Blochina despre activitatea de la Melody

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a declarat Vica Blochina în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

La fostul bar Melody l-a cunoscut dansatoarea și pe tatăl copilului său, Victor Pițurcă. Chiar dacă între cele două vedete există o diferență de vârstă de 19 ani, asta nu i-a oprit să-și trăiască povestea de dragoste 16 ani de zile. Cuplul are și un copil – îl cheamă Edan și este adolescent.

Vica Blochina a trăit mai multe povești amoroase intense la Melody. Chiar ea a recunoscut că s-a iubit cu doi miniștri, ale căror identitate nu a vrut să o dezvăluie.