13 aug. 2019 | 09:25

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită

Monden
Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită
Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți!

Vasile din serialul ”Las Fierbinți”, sau Gheorghe Ifrim, are o familie minunată în realitate. Deși în serial, cel puțin în primele sezoane, avea o soție mofturoasă care își ocupa timpul numai cu activități de întreținere, nevasta, cea de acasă, este total diferită. De altfel, opusă este și viața sa reală, comparativ cu cea din serial.

Cum arată soția primarului Vasile din ”Las Fierbinți”

Gheorghe sau Gigi Ifrim, ori cum îl identifică majoritatea românilor iubitori de ”Las Fierbinți”, primarul Vasile, este cât se poate de discret cu viața sa. Își ține departe familia de ochii curioșilor, dar unele lucruri tot se află. Să o luăm cu începutul. Gigi Ifrim nici nu visa la o carieră de actor, dar primul care a crezut în talentul său a fost fratele mai mare, Lucian. Mai apoi, un alt om care i-a dat credit a fost regizorul Naum Cătălin, care i-a spus scurt ”Băi, băiatule, tu o să fii actor”.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită

Gheorghe Ifrim, alături de fratele său, Lucian Ifrim, și el actor

„Eu, inițial, nu aveam în gând să mă fac actor. Fratele meu deja era anul IV la ATF, pe vremea aceea așa se numea (UNATC-ul de azi, n.r.), Lucian Ifrim îl cheamă. El îi tot povestea domnului Cătălin Naum (regizor, n.r.) despre mine, despre fratele lui, Gigel. Îmi aduc aminte că s-a organizat o tabără studențească, cu Teatrul Podul.

Domnul Naum Cătălin a vrut să mă cunoască și l-a rugat pe fratele meu să mă ia și pe mine în această tabără. Eu eram student la ASE în vremea aceea, în anul întâi. Când m-a văzut, a stat de vorbă cu mine 5 minute, eram la o terasă, și mi-a zis «Băi, băiatule, tu o să fii actor»”, a spus actorul pentru romanianactors.com.

Gheorghe Ifrim se mândrește cu familia sa

Din acel punct, viața sa s-a schimbat. Era dezorientat, a renunțat la facultate și a dat la ATF. A picat prima dată, apoi a doua oară a fost cu noroc. După toate pierderile prin gânduri, Ifrim a ajuns aici, în ”Las Fierbinți”, serial de comedie ce a câștigat incontestabil inimile românilor prin naturalețea, trimiterile la originile noastre și pitorescul localității în care este filmat serialul. O Românie toată în ”Las Fierbinți”, iar Gigi și-a găsit loc imediat.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită

Familia lui Gigi Ifrim, Vasile din ”Las Fierbinți”

Interpretând rolul lui Vasile, fostul vicepremier din Fierbinți, actualul primar, capul tuturor, e un profitor prin definiție, face bișniță din orice și sfidează pe oricine, căci autoritatea și supremația sunt la loc de cinste. Cu totul diferit stau lucrurile în familia sa ori în viața sa reală. Puțină lume cunoaște faptul că actorul este un familist convins, are doi băieți și o soție pe care o descrie drept minunată. Artistul menționează, tot pentru sursa citată, că datorită lor face tot, pentru că ei îl echilibrează.

Cum arată soția primarului Vasile din Las Fierbinți! Gheorghe Ifrim are, în realitate, o viață total diferită

Actorul din serialul TV românesc și soția sa, Roxana

„Am doi băieți minunați, o soție minunată, Roxana. Ștefan este cel mare, Cristian, cel mic. Datorită lor fac ceea ce fac, pentru că ei mă echilibrează foarte tare. E foarte important să ai familie, din punctul meu de vedere, indiferent ce meserie faci” mai spus, mândru, actorul.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro