Mulți îl iubesc și îl apreciază acum, după aventura Asia Express, dar puțini știu detalii despre viața sa personală. Cum arată soția unuia dintre cei mai cunoscut chefi din România? Cei doi sunt căsătoriți de 26 de ani.
Este cunoscut din diverse proiecte de bucătărie precum: Hell’s Kitchen, Masterchef sau Chefi la Cuțite. Emisiunea care l-a făcut să fie iubit cel mai mult de oamenii de acasă este, însă, Asia Express – show-ul de aventură pe care abia l-a câtigat alături de Răzvan Fodor. Cunoscutul chef a decis ca viața personală să fie lăsată mai în umbră, respectând intimitatea familiei sale. Cu toate astea, sunt cunoscute câteva detalii importante.
Acesta este căsătorit de 26 de ani cu femeia care i-a adus pe lume doi copii – Miruna și Iulian. Relația pe care o are cu ambii copii ai lui este una foarte aropiată, precum a menționat într-un interviu pentru Pro TV Magazin. „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune.“ Din fotografiile existente în mediul online cu soția chef-ului se poate vedea asemănarea izbitoare dintre ea și mezina familiei Bontea.
Nu a dat prea mult din casă, dar a reușit totuși să le creioneze celor care îl urmăresc o idee despre cea pe care o iubește. Se pare că una din calitățile doamnei Bontea este că gătește excelent. Cu toate astea, cei doi nu se ceartă pe bucătărie, pentru că ea este chef-ul acasă.
„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. oţia mea găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele”
Sorin Bontea