Cum arată și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan. Tânăra de 30 de ani a vrut să se sinucidă din dragoste

de: Alexandra Chivu
15 10. 2019

Cum arată și cu ce se ocupă fiica prezentatoarei de televiziune Marina Almășan. Tânără, în vârstă de 30 de ani, a fost cuprinsă de gânduri negre și a vrut să se sinucidă din dragoste în urmă cu cinci ani.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan

Marina Almășan, gazda emisiunii ”Femei de 10, bărbați de 10” de pe TVR 2, descoperea în cadrul show-ului ei, alături de Mircea Radu, mai multe povești de viață, însă printre ele nu se afla și a ei. Pentru admiratorii vedetei, care nu știu aceste detalii, istoria începe astfel. În urmă cu mai bine de cinci ani, când fiica Marinei Almășan avea 24 de ani și studia cinematografia în Canada, la Montreal, Marinușa, după cum o alintă mama ei, trecea prin clipe grele.

Marina Almășan și fiica

Miile de gânduri care o năpădeau au determinat-o, la un moment dat, să se sinucidă. În anul 2014, cancan.ro scria că fiica prezentatoarei TV a vrut să renunțe la studii și să revină în țară. Totul, din cauza unei suferințe mari din dragoste pe care nimeni nu o înțelegea. Tânără suferea după un bărbat cu care avusese un an de relație, fiind chiar în punctul de a se sinucide.

”Și-a ținut părinții în teroare”

„Ele nu se mai înteleg bine de când mama ei nu mai este pe cai mari, cum era cândva. Georgică Cornu i-a plătit studiile în Canada. Tot el i-ar fi dat bani să-și cumpere un apartament, dar la sumă a contribuit și tatăl ei natural. Suferă foarte mult după iubitul sau.

Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea”, spunea, în urmă cu cinci ani, un apropiat al Marinei Almășan pentru sursa menționată mai sus.

Ajutată de familie și prieteni, tânăra a reușit să treacă peste momentul greu care s-ar fi putut încheia tragic. Zilele trecute, fata a împlinit 30 de ani, iar acum se bucură de viață , care este și ea presărată cu bune și rele.