Cum arată și ce a ajuns să facă, în prezent, Deea de la Insula Iubirii. Și-a descoperit o mare pasiune. Foto

de: Andrei Simion
21 02. 2020

Deea, una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii, s-a schimbat extrem de tare. Cum arată acum bruneta și ce pasiune și-a descoperit recent aceasta? Fanii s-au bucurat extrem de tare să audă asta.

Cu ce se ocupă Deea de la Insula Iubirii?

Deea a devenit cunoscută odată cu participarea la Insula Iubirii. Aceastaa fost una dintre cele mai controversate prezențe din Tahilanda, după ce a făcut ca și uitată relația de patru ani cu care a venit în show și s-a aruncat în brațele unei ispite. Dacă la început a părut o fată foarte timidă și retrasă, la câteva zile de la venirea pe insulă a demonstrat că trăiește viața din plin și că nu ia în seamă deloc părerile altora.

După experiența de concurentă, Deea și-a dorit mai mult, așa că a venit ca ispită. Odată terminat și acest episod, aceasta s-a întors acasă și a decis să înceapă o nouă viață. Ea s-a mutat la București și și-a încercat norocul la X Factor. Din păcate, nu a ajuns foarte departe în competiție, iar acum atenția sa s-a mutat către altă pasiune, sportul. Deea postează deseori pe rețelele de socializare fotografii care o arată extrem de schimbată din punct de vedere fizic.

Deea de la Insula Iubirii a lăsat muzica și s-a apucat de sport

Ce afacere are?

„M-am mutat în Bucureşti de un an şi ceva, dar nu mă pot obişnui cu aglomeraţia. Timpul parcă trece mai repede pentru că petrec foarte mult timp în maşină. Vin din Oradea, dar sunt Zalău. Sunt niște diferențe enorme față de București. Oamenii din Zalău sunt mult mai liniștiți și mai calmi. Aș vrea să continui pe drumul cu muzica. Eu am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp și împreună avem o firmă de suplimente'”
Deea Ienciu (Sursa: „Neatza cu Răzvan și Dani’, de la Antena 1. 2017)