21 iul. 2020 | 13:04

Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Monden
Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO
Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Puya, pe numele real: Dragoș Gărdescu, s-a născut pe data de 22 iulie 1979, la București. A devenit cunoscut ca membru al formației La Familia. Este un cântăreț de rap de la noi din țară, interpret de muzică hip-hop (respectiv rap). El a abordat, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop. În anul 2017 când s-a reunit formația, a revenit la vechiul tip muzical.

Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Are trei frați, alături de care a crescut în Balta Albă, unde a învățat regulile nescrise ale străzii. Alături de Sișu, a format trupa La Familia. În 1997 a lansat primul album alături de La Familia, care s-a intitulat Băieți de cartier. La 17 ani a semnat primul său contract cu o casă de discuri.

A făcut parte din trupa La Familia în jur de 9 – 10 ani, ultimul album al formației fiind scos în 2006. La 20 de ani de la existența trupei, în 2017, aceștia s-au reunit și au scos un nou album.

Carieră pe cont propriu

Puya a lansat în anul 2012 single-ul anului, intitulat Maidanez, alături de Doddy, Mahia, Posset și Alex Velea. În 2014 a cântat alături de Inna, lansând melodia Striga!, care s-a bucurat de succes în toată Europa.

Cântărețul a pornit pe propriul drum, după destrămarea trupei, cunoscând succesul cu piese ca:

  • „VIP” (feat Kamelia),
  • „Bagă bani” (Ft Don Baxter și Connet-R)
  • „Klandestin” (ft Doddy).

Puya și Sișu

Cum arăta Puya pe vremea când era adolescent. Galerie FOTO

Viața de familie

În vârstă de aproape 41 de ani, Puya a devenit un familist convins. El este căsătorit cu Melinda și au împreună trei fetițe. Aceștia s-au cunoscut în 2006 și s-au căsătorit în 2011. Prima lui fetiță s-a născut în septembrie 2010. Din ipostaza de băiat de cartier, acesta a devenit familist convins, fiind un tată și soț dedicat.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, a povestit Puya pentru Libertatea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro